Todentuntuiset Pokemonit

Pehmeät ja pörheät Pokemonit

Käytiin tuossa jo aiemmin tässä kuussa jälkikasvun kanssa katsomassa uusi Pokemon elokuva Detective Pikachu, Etsivä Pikachu. Itse tuli noita monneja faniteltua silloin pari vuosikymmentä taaksepäin, mutta jonkin verran sieltä heräillyt omakin fanitus jälleen jälkikasvun fanituksen myötä. Pokemon se jaksaa olla iso juttu niin pienemmillä kuin isommillakin ihmisillä. Leffa oli paljon erilaisempi, mitä odotin, mutta ei nyt sen enempää spoilereita siitä. Mun jälkikasvuni kysyi, että mitkä oli mun lemppari Pokemonit leffassa. Öööö… En oikein osannut vastata heti, kun ei sitä ihan kaikkia edes meinannut muistaa ja olen tosi huono valitsemaan lemppareita, niitä on yleensä paljon, oli sitten kyse mistä tahansa.

Detective Pikachu -elokuvassa Pokemonit heräävät ihan uudella tavalla eloon. Ne ovat pörheitä ja pehmeitä ja animoitu niin hyvin, että ne näyttävät ihan oikeilta. Moni uneksii jo muutenkin, että olisivatpa Pokemonit oikeasti osa tätä todellista maailmaa ja tämä leffa ainakin antaa vielä lisää unelmointia aiheeseen. Olisihan se niin ihanaa, kun olisi Pokemon-kumppani ja saisi halata sitä ja seikkailla ja touhuta yhdessä. Aaaws~ Tässäpä kuitenkin omia lemppareita leffasta.

Bulbasaur

Tämä söpöläinen on mun lemppari Pokemon, joten onhan se pakko myös valita leffasta lemppariksi. Olin myös ihan innoissani ja höpöissäni kohtauksesta, missä näkyi näitä ihania taapertajia.

Eevee

Tämä Pokemon vilahtaa vain hetken leffassa, mutta se on silti yksi omia lemppareita, niin leffassa kuin muutenkin. Ihana pehmoinen ilmestys.

Lickitung

Nyt oli ihan pakko valita tämä hömppä Pokemon ison kielensä kera, koska kohtaus oli niin hauska ja pidin siitä millaiseksi tämä nappisilmä oli tehty.

Squirtle ja Charmander

Kuten sanoin, fanitin Pokemonia silloin muinoin kun se ensimmäisen kerran tuli ja siitä asti jääneet monet alkupään perus Pokemonit mieleen lemppareiksi.

Olihan se itse Pikachukin aivan ihana ja suloinen. Pidin etenkin siitä, että Pikachun keho oli hieman siitä väliltä, millainen möllykkä hän alunperin oli ja miltä nykyään näytää. Hirmuisen paljon ihania ilmeitä. Kelpaisi kyllä hali Pikachulta! ^-^

♥- Saija Sasetar

pixelstats trackingpixel

The post Todentuntuiset Pokemonit appeared first on EMP-blogi.

Kategoriat: leffat leffat-tv-pelit Sasetar

Tagit: pikachu pokémon | Pysyvä linkki

Jaa tuote: