Nyt onkin tarjolla mahtavia uutisia: AC/DC aktivoituu!AC/DC lähtee jälleen keikoille.

Viime marraskuussa neljäkymmentä toimintavuotta täyteen saanut australialaislegenda AC/DC on tekemässä vahvaa paluuta parrasvaloihin. Yli kaksisataa miljoonaa albumia urallaan myynyt yhtyehän on viettänyt hiljaiseloa viimeiset vuodet, edelliseen "Black Ice" -studioalbumiin (2008) liittyneen mittavan maailmankiertueen päätyttyä kesällä 2010.

- Aiomme muistaa AC/DC:n tasavuosia kuluvan vuoden aikana ja aikomuksenamme on soittaa neljäkymmentä juhlakonserttia, laulaja Brian Johnson paljastaa yhdysvaltalaisen radioaseman haastattelussa.

Jopas jotakin! Mahtuukohan Suomen-keikka näiden muutaman kymmenen konsertin joukkoon? Sopii toivoa, sillä AC/DC on edelleen loistavassa livekunnossa - todetkaapa asia vaikkapa vuonna 2011 ilmestyneeltä "Live At River Plate" -talleenteelta.

https://www.youtube.com/watch?v=O24AipZ-buQ

Johnsonilla on lisääkin hyviä uutisia.

- Olemme valmistelleet uusia kappaleita ja aiomme vetäytyä studion uumeniin toukokuussa.

Laulaja ei vielä paljasta tulevan AC/DC-albumin julkaisuajankohtaa, mutta ehtisiköhän tämä erittäin odotettu kiekko markkinoille jo kuluvan vuoden aikana?

Ja erittäin hyvä uutinen on tämäkin, vaikka sitä onkin kyllästetty melankolisella pohjavireellä.

- AC/DC:n pitkä tauko on johtunut muun muassa siitä, että eräs yhtyeen jäsen sairastui vakavasti, mutta tilanne on onneksi taas hallinnassa. En enää malttaisi odottaa, että pääsemme taas esiintymään faniemme eteen...

Mikäli tämä kirjoitus oli mielestäsi kiinnostava, jaathan sen eteenpäin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin kautta? Jos sinulla on jotain aiheeseen liittyvää mielessäsi, kirjoita kommentti, niin saamme aiheen ympärille aikaan keskustelua. Tätä kirjoitusta saa vapaasti lainata ja siihen linkittää, kunhan vain muistat mainita lähteen.

Kategoriat: Timo MUSIIKKI

Tagit: ac/dc angus young brian johnson Yleistae | Pysyvä linkki

Jaa tuote: