Hardwired...to self-destruct - Odotus on päättymässä!

Tilaa Hardwired...to self-destruct jo ennakkoon!

Tilaa Hardwired...to self-destruct jo ennakkoon!

Metallican viime vuodet ovat täyttyneet kaikenlaisista aktiviteeteista. Hevijättiläinen on valmistellut muun muassa "Lulu"-yhteisalbumin jo edesmenneen Lou Reedin kanssa ja kiertänyt maailmaa erilaisten konseptien (muun muassa Metallica By Request) voimin. Rundaamisesta puheen ollen: Etelämantereella esiintyneestä Metallicasta tuli loppuvuodesta 2013 ensimmäinen rockbändi, joka on soittanut kaikilla seitsemällä mantereella.

Hardwired…to self-destruct

Mutta eräällä tavalla se tärkein, eli Metallican uusi pitkäsoitto, on antanut odotuttaa itseään. Todellakin! Syksyllä 2008 ilmestyneen "Death Magnetic" -kiekon seuraajan odotus on kuitenkin viimeinkin päättymässä, sillä Metallica aikoo julkaista kymmenennen studioalbuminsa "Hardwired…to self-destruct" 18. marraskuuta 2016.

Onhan se jo aikakin, sanoisi joku, tai itse asiassa aika monikin. Onhan nimittäin vaikkapa niin, että internetistä löytyy esimerkiksi vuodelle 2011 päivättyjä haastatteluita, joissa Metallica-miehet kertovat aloittaneensa "uuden levyn tekemisen". Niistä päivistä on kuitenkin vierähtänyt jo viitisen vuotta.

Mutta, tosiaan, uskokaa tai älkää, mutta tuore Metallica-levytys ilmestyy pian, ja odotukset ovat luonnollisesti korkealla. Okei, orkesterin edelliset julkaisut eivät ole todellakaan nousseet maita mullistaviksi klassikoiksi, mutta tämä on sentään Metallica.

Master Of Puppets ja muut Metallica-klassikot

Tänä vuonna vietetään myös "Master Of Puppets" -klassikon kolmekymppisiä, eikä Metallica ole unohtanut tämän uransa kenties tärkeimmän merkkipaalun juhlintaa. Syyskuussa ilmestyykin "Metallica: Back To The Front" -kirja, joka kertoo laajamittaisen tarinan niin levyn tekemisestä kuin sen jälkeisestä kiertueestakin.

Vielä ennen vuoden vaihdetta ilmestyy myös "Master Of Puppetsin" deluxe-henkinen boksipainos, joka sisältää kaikenlaista kiinnostavaa materiaalia. "Ride The Lightningistä" ja "Kill 'Em Allistahan" vastaavat laatikot jo ilmestyivätkin, ja ne löytyvät myös EMP:ltä.

Loppuun vielä pieni maistiainen tulevalta "Hardwired...to self-destruct" -albumilta:

https://www.youtube.com/embed/uhBHL3v4d3I

Kategoriat: Timo musiikki

Tagit: Tuotteet Yleistae | Pysyvä linkki

Jaa tuote: