Naisten bändipaidat? Kyllä kiitos!

  Bändipaidat olivat vielä jokunen vuosi sitten lähes tyystin miesten omaisuutta. Jos nainen halusi pukeutua lempiyhtyeensä vetimiin, piti T-paitoja tuunata parhaaksi katsomallaan tavalla.

Naisten bändipaidat EMP.ltä!

Tilanne on nykyään tyystin toinen. Lähes jokainen yhtye panostaa oheistuotteisiinsa ja – vaatteisiinsa, ja malleista löytyy varmasti jokaiselle jotain.

Perinteisten ”tavallisten” T-paitojen ja huppareiden rinnalla on nyt toppeja, college-paitoja, takkeja ja jopa farkkuja. Malleihin on panostettu pelkästään bändilogon tai levynkannen painamisen sijaan.

Kun useat vaateketjut aina Hennes & Maurizista alkoivat myydä mallistoissaan ”bändipaitoja”, tuli tästä klassikkovaatteesta muodikas. Halpaketjujen valmiiksi kulutettuja Rolling Stones ja Iggy Pop – paitoja alkoi näkyä katukuvassa yhä enenevissä määrin, ja vastaavia paitoja nähtiin esimerkiksi kansainvälisten mallien ja näyttelijöiden yllä.

Slayer Tribe naisten toppi (tuotenro. 277254)

Aito on kuitenkin aina aito! Itse rakastuin sekä Slayerin, että Motörheadin simppeleihin mustavalkoisiin klassikkotoppeihin. Hyvänmalliset ja istuvat topit sopivat niin farkkujen, kuin hameenkin kanssa. Illalla sellaisenaan, mutta kun päälle heittää vaikka neuletakin sopivat nämä paidat erinomaisesti töihinkin.

Toppien materiaali on jämäkkää, eikä hirvittävän venyvää. Muutaman pesunkin jälkeen ne palaavat malliinsa yllättävän hyvin, eivätkä ainakaan vielä ole venyneet lainkaan. Toki tässä tapauksessa oikea koko on syytä valita tarkkaan, näitä ei venytetä sopivaksi...

Rammsteinin pehmeä college on muodostunut uudeksi lempivaatteekseni töissä. Leveällä kaula-aukolla varustetun paidan materiaali on ihanan pehmeää. Tämä paita on yksi mukavimmista, mutta silti hyvännäköisistä vaatteista mitä olen koskaan omistanut.

Ensi kesän festivaalivaatteet ovat selkeästi tässä!

Mikäli tämä kirjoitus oli mielestäsi kiinnostava, jaathan sen eteenpäin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin kautta? Jos sinulla on jotain aiheeseen liittyvää mielessäsi, kirjoita kommentti, niin saamme aiheen ympärille aikaan keskustelua. Tätä kirjoitusta saa vapaasti lainata ja siihen linkittää, kunhan vain muistat mainita lähteen.

Kategoriat: MUSIIKKI Laura

Tagit: baendipaita baendit fanituotteet motoerhead oheistuotteet rammstein slayer Tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: