Ottakaapa haltuun - viisi ansiokasta uutuutta! - 24.1.2014

Legion Of The Damned - Ravenous plague

Legion Of The Damned: Ravenous Plague * Hollantilaisen Legion Of The Damnedin tuorein albumitulokas, Saksan listan sijalle 21 noussut Ravenous Plague, ei todellakaan tuo metallimusiikin maailman mitään uusia tuulia, mutta orkesterin tiukka "Slayer meets Sepultura meets deathmetal" -riffittely onnistuu kuitenkin viihdyttämään komeasti - varsinkin muutaman kappaleen annoksina. Tilaa omasi EMP:ltä!    

Iskald - Nedom og nord - julkaisu: 24.01.2014

Iskald: Nedom Og Nord * Mikä olisi sopivampi hetki viettää aikaa norjalaisen Iskaldin (suomeksi jääkylmä) parissa kuin tammikuu? Osittain norjan kielellä esitetty eeppinen (musta) metalli on saanut vaikutteita vuonomaan, tai Nordlandin, talvisesta luonnosta ja Nedom Og Nordin kuuden pitkän kappaleen soidessa onkin helppo kuvitella seisovansa monumentaalisen vuonon äärellä. Tilaa omasi EMP:ltä!    

Mustasch - Thank you for the demon

Mustasch: Thank You For The Demon

* Motörheadia viime kesän Ilosaarirockissa paikannut ruotsalaisretkue nauttii mittavaa suosiota lahden tälläkin puolella. Thank You For The Demon -albumi on helmikuussa Suomen-kiertueen tekevältä Mustaschilta sen tason näyttö, ettei fanilegioonien tarvitse pettyä. Tilaa omasi EMP:ltä!    

Behemoth - The satanist - julkaisu: 07.02.2014

Behemoth: The Satanist (ilmestyy 7.2.)
* Puolalaisen Behemothin laulajakitaristi Adam "Nergal" Darski on palannut ihan oikeasti kuoleman porteilta (toisin sanoen mies selätti leukemian) ja nyt on luvassa "uuden mahdollisuuden saaneen" Darskin ensimmäinen taidonnäyte. Ja voi pojat ja tytöt sentään... The Satanist on ehdottomasti vuoden kohokohtia äärimmäisen metallin maailmassa. Tilaa omasi EMP:ltä!    

Within Temptation - Hydra - julkaisu: 31.01.2014

Within Temptation: Hydra (ilmestyy 31.1.) * Hollantilaisyhtye Within Temptation ei pelkää kokeiluja, sillä edellinen albumi The Unforgiving oli sarjakuvien ja lyhytelokuvien maailmaan sukeltava mittava konseptiteos. Hydra palauttaa Within Temptationin metallisemmille juurille, unohtamatta Tarja Turusen, räppäri Xzibitin ja Howard Jonesin (ex-Killswitch Engage) kaltaisia vierailijoita. Tilaa omasi EMP:ltä!    

Mikäli kirjoitus oli mielestäsi kiinnostava, jaathan sen eteenpäin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin kautta? Jos sinulla on jotain aiheeseen liittyvää mielessäsi, kirjoita kommentti, niin saamme aiheen ympärille aikaan keskustelua. Tätä kirjoitusta saa vapaasti lainata ja siihen linkittää, kunhan vain muistat mainita lähteen.

Kategoriat: MUSIIKKI Timo

Tagit: cd dvd metal rock top 5 Tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: