Rammstein: Paris - faneilla on syytä juhlaan!

Tilaa Rammstein: Paris jo ennakkoon!

Saksalainen metallisuuruus Rammstein ei ole varsinaisesti "poistunut kehistä" missään vaiheessa. Viime vuosien aikana yhtye on julkaissut konserttitaltiointeja - muun muassa "Rammstein in Amerikan" - sekä näyttävän vinyyliboksin ja aktivoituipa yhtye esiintymislavoillekin viime vuoden aikana.

Silti on sanottava, että tietynlaisesta aktiivisuudesta huolimatta Rammsteinin fanit elävät nyt entistäkin mukavampia kisaanpäiviä. Katsotaanpa.

Ensinnäkin, Rammstein julkaisee toukokuussa taas yhden konserttitaltioinnin. Kuten olemme jo tottuneet niin lukuisissa eri formaateissa ilmestyvä "Paris" tulee tarjoamaan erittäin näyttäviä katselu- ja kuuntelukokemuksia monenlaisiin kotiteattereihin. Tämän tietävät erityisen hyvin kaikki ne, jotka kävivät katsomassa "Parisin" elokuvateattereissa järjestyissä ennakkonäytöksessä maaliskuussa. Toki myös tämä ensimmäinen varsinainen videolohkaisu kertoo Rammsteinin olleen Pariisissa melkoisessa iskussa:

Mikä miellyttävintä, Rammsteinin kipinäsuihkut ja jättiliekit lämmittävät suomalaistakin kesäyötä taas kerran. Kuten monet varmasti jo tietävätkin niin Vantaan Rockfest tarjoaa Rammsteinin lisäksi muun muassa Evanescencen (USA), Painin (Swe), Guano Apesin (Ger), Diablon, Stam1nan, Kotiteollisuuden ja Michael Monroen.

9.-10. kesäkuuta soivassa Rockfestissä on luvassa niin sanotusti hyvät bileet, sillä Rammsteinin tahdittamana pääsylippuja kaupattiin jo ensimmäisten myyntituntien aikana noin 25 000 kappaletta.

Eivätkä Rammstein-ilonaiheet tähän lopu, sillä jäljellä on vielä melkeinpä se tärkein asia: siis, se, että yhtye valmistelee seuraajaa "Liebe ist für alle da" -albumille, Joku voisi sanoa, että onhan se jo aikakin, sillä LIFAD ilmestyi syksyllä 2009.

Mutta jatkoa on tosiaan luvassa, sillä kitaristi Richard Kruspen mukaan yhtyeen pöydällä on "ainakin 35 varteenotettavaa kappaleaihiota". Olisikohan Rammstein siis julkaisemassa jopa tuplamittaista levyä? Tai triplaa?

Se jää nähtäväksi - kuten myös se, milloin uutta musiikkia lopulta ilmestyy. Rammstein kun ei ole se maailman nopein työskentelijä.

- Yhtyeessä on kuusi jäsentä. Managereilla on sanansa sanottavana. Ja niin edelleen. Yhteisymmärryksen löytäminen on joskus jumalattoman hankalaa, mutta aina me olemme jonkinlaiseen ratkaisuun päässeet, kertoo Kruspe.

Yhden uuden biisin Rammstein on toki tavallaan jo julkaissutkin, sillä yhtyehän avasi viime kesän keikkansa ennen kuulemattomalla "Ramm4"-kappaleella. Mutta se, että päätyykö biisi seuraavalle Rammstein-levylle, on tietenkin vielä epävarmaa.

Kategoriat: Timo MUSIIKKI

Tagit: industrial metal keikka konsertti live metallimusiikki paris rammstein rammstein: paris Tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: