Sabaton tulee taas Suomeen...

...ja tuo mukanaan muun muassa Acceptin!

Camot jalkaan ja lavalle, MARS!

Ruotsalaisrykmentti Sabatonin tähdittämän Euroopan-kiertueen ensimmäinen osuus on erittäin hyvässä vauhdissa. Tammikuun alkupuolella käynnistyneen mittavan rundin toinen konsertti tapahtui Oberhausenin maineikkaan König-Pilsener-Arenan uumenissa ja falunilaisten touhuja olikin saapunut seuraamaan noin yhdeksän tuhatta fania. Ja se on melkoisen hyvä lukema se!

- Oberhausenissa oli aivan huikea meininkiI Ja kun nousee tuollaiselle lavalle, noin valtavan yleisön eteen, niin kyllähän sitä väkisinkin miettii myös vuosien takaisia menneitä asioita. Muistan edelleen hyvin ensimmäiset Saksan-keikkamme, kun lämmittelimme joitakin muita bändejä tai soitimme pienen pieniä omia keikkoja, kertoo basisti Pär Sundström.

Tilaa Acceptin Restless and live!

Kun eletään vuosimallia 2017 niin myös mainittu "lämmittelijä" on Sabatonilla todella kovaa luokkaa - ruotsalaiset nimittäin pääsevät nousemaan estradeille saksalaislegenda Acceptin karistettua turhat pölyt yleisömassojen hartioilta. Accept kiertää mannerta uuden Restless & Live -konserttijulkaisunsa tiimoilta.

- Muistan toki senkin, kun olimme aikoinaan Acceptin kiertueen kakkosbändinä Yhdysvalloissa. Nyt osat ovat kääntyneet toisin päin ja olemme omalla mantereella Euroopassa. Sabaton elää kieltämättä melkoista unelma-aikaansa, hymyilee Sundström.

Mikä parasta, Sabaton tuo Acceptin, sekä kiertueen kolmannen yhtyeen eli kovassa nousussa olevan Twilight Forcen, myös Suomeen. Helsingin jäähalli täriseekin näiden raskaan sarjan orkestereiden käsittelyssä perjantaina 24. helmikuuta ja luvassa on sataprosenttisella varmuudella niin sanottu "not to be missed" -iltama.

- Suomi on ollut meille todella hyvä maa alusta asti! Soitimme ensimmäisen Suomen-keikkamme Tampereen Sauna Opn Air -festivaalilla aikoja sitten ja jo silloin saimme mahtavan vastaanoton. Emme päässeet soittamaan millekään jättiyleisölle, mutta paikalle tuolloin saapuneet diggarit tiesivät bändimme ja elivät täysillä mukana koko vedon ajan. Se antoi meille vahvan merkin siitä, että Suomi on kasvava markkina-alue Sabatonille, muistelee basisti.

- Tampereen-keikan päättyminen jäi myös mieleen. Kun lopetimme, hyppäsimme suoraan vieressä olleeseen järveen - esiintymisvaatteet toki päällä... Pidemmittä puheitta: Suomi, nähdään pian!

Kategoriat: Julius Live musiikki

Tagit: accept Live paer sundstroem sabaton The Last Stand | Pysyvä linkki

Jaa tuote: