Helppo ja raikas fiftarilook

Tämä on ehkä lemppariväriyhdistelmäni!

En tykkää määrittelyistä. Minua ärsyttää esimerkiksi rajoittaa itseäni jonkun tietyn tyylin sisään: kuitenkin esimerkiksi blogin esittelytekstejä kirjoittaessa selkeät määrittelyt olisi hyvä olla, jotta kanssani samanhenkiset ihmiset tajuaisivat löytäneensä heille sopivan blogin. Yritän siis aina löytää kiertoilmaisua sille, että rakastan rock- ja fiftarityyliä - en halua julistaa olevani esimerkiksi fiftari, koska haluan pitää vapauden pukeutua miten tahansa. Fiftarityyli on kuitenkin lähinnä sydäntäni. Mielestäni se sopii kaikille, sillä variaatioita ja lookkeja on ihan miljoona erilaista! En ole mikään tyylipuristi, jonka mielestä aatteet ja vaatteet on aina sama asia - mielestäni eri tyylejä voi kokeilla ihan vapaasti astumatta kenenkään varpaille. Nyt esittelen teille yhden klassisimmista fiftarilookeista. Se on superhelppo ja siitä voi tehdä omanlaisensa version!

Perusvaatteet pienillä lisämausteilla

Badass

Klassinen väriyhdistelmä tässä lookissa on tummansininen, valkoinen ja punainen. Voit kuitenkin vaihdella värejä mielesi mukaan, kunhan olet tajunnut asun idean. Minusta sini-valko-punainen on ihan mahtava väriyhdistelmä ja lisäksi minulle sopivat vahvat värit, joten käytän sitä tässä esimerkissä. Myös esimerkiksi musta-punainen,mikä tahansa pastelliväri-valkoinen-tummansininen tai vaikka keltainen-sininen-punainen toimisi. Tai ihan mistä itse tykkäät.

Lookin avaintuote on huivi. Huivi voi olla minkälainen vain: minulla on tässä klassinen jenkkihuivi, mutta omistan myös yksivärisiä huiveja, retrokuosisia huiveja ja kuviollisia huiveja. Jos kaipaat ohjeita hiustenlaittoon, esim. tässä on hyvä tutoriaali. Muuten vaatteet ovat aika neutraaleja: tummansiniset korkeavyötäröiset farkut, valkoinen painijaselkäinen toppi ja Adidaksen punaiset tennarit huivin kanssa sävy sävyyn. Kun asu on yksinkertainen, on hyvä, että vaatteet ovat laadukkaita.

Jos on näin cool, voi ottaa aina rennosti

Fiftaritukka ja -meikki

Fiftarilook viimeistellään meikillä. Tämä meikki on minulle oikeastaan jo aika perusmeikki, sillä käytän sitä usein arkena. Kaipaisitteko opastusta siihen? Voisin sellaisen joskus tehdä. Meikkiin kuuluu vahvat kulmakarvat, kissansilmärajaukset ja punainen huulipuna. Kynnet voi lakata punaisella, jos jaksaa. Meikkiä voi varioida esimerkiksi eri huulipunasävyillä tai luomiväreillä, mutta klassisimpaan lookiin sopii kirkkaanpunaiset huulet ja luomille korkeintaan jokin vaalea väri.

Vaikka rakastan mekkoja ja helmoja, tykkään tästäkin asusta todella paljon. Olo on jotenkin raikas kirkkaissa väreissä, housuissa ja matalissa kengissä. Look sopii siis erityisen hyvin syksyyn! Tämä asu ei myöskään alleviivaa liikaa, että tässä ollaan nimenomaisesti fiftareita, jolloin vaikutelma ei ole naamiaisasumainen. Tykkään siitä, että asussa on aika paljon perusvaatteita, ja se tietty fiilis saavutetaan pienillä asusteilla. Minua ärsyttää asukokonaisuudet, joiden jokainen osio on samaa sarjaa - se näyttää usein siltä, että pukija ei omista vaatteitaan vaan ne omistavat hänet. Tajuatteko, mitä tarkoitan?

Mitäs te tykkäsitte? Ajattelin, että voisin tehdä näistä peruslook-postauksista oikein sarjan ja opastaa teitä (fiftari)tyylin saloihin asu kerrallaan. Joskus voi olla vaikea uskaltaa pukea päälleen jotakin muiden päällä upeaa tai rohkeuspuuskassa kaappiin ostettua. Silloin on hyvä rikkoa tyyli palasiksi ja katsoa osio kerrallaan, mistä se koostuu ja tehdä siitä kenties omannäköisensä. Mitä lookeja haluaisitte nähdä? Onko toivomuksia? t. Diktaattori

     

Kategoriat: Ruki

Tagit: Adidas Fiftari Meikki RED by EMP tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: