Legginsit kunniaan!

Onko mitään parjatumpaa naisten vaatetta kuin legginsit? Ne mainitaan aina kaikissa listauksissa kamalimmista vaatteista, niin miehiltä kuin naisiltakin kysyttäessä. Miksi sitten melkein jokaisella naisella kuitenkin on ainakin yhdet legginsit? Minun täytyy myöntää, että itsekin kuuluin ennen pahamaineiseen Leggins are not pants so cover up your ass -kansanliikkeeseen. Tämä oli kuitenkin ennen muinoin, siis aikana, jolloin legginseillä tarkoitettiin sukkahousunkaltaisia ohuita pöksyjä, joista näkyi läpi ja jotka kiristivät lahkeista. Nykyajan legginsit ovat ihan salonkikelpoista kamaa ja oikeastaan monipuolisin vaate mitä on. On siis aika puhdistaa legginsien maine!

Legginsit jalkaan ja baanalle! Kuvaa saa isommaksi klikkaamalla, ja samalla näkyy housujen kuosi vähän paremmin.

Legginsit bilettäessä

Legginsit ovat mitä paras bilevaate. Kun laitat jalkaan peittävät sellaiset, ei mikään hame ole enää liian lyhyt! Ne ovat lämpimämmät kuin sukkahousut ja niitä saa ihan supermakeissa kuoseissa. Vai mitä sanotte ylläolevista True Rockin Wet tiger -leggareista? Ne on nimetty vähän hassusti, koska mukana on tiikerin lisäksi myös pantteria. Grrrr. Jos legginsit istuvat hyvin, niitä ei tarvitse kiskoa koko ajan ylemmäs, kuten minulle käy melkein aina sukkahousujen kanssa - olen aika pitkä. Ne eivät myöskään ikinä hajoa varpaista. Jos et tykkää katkaista jalkaa nilkkaan, pue legginsien kanssa nilkkurit - kukaan ei voi tietää, onko jalassasi sukkahousut vai legginsit! Voit rentoutua ja tanssia menemään rauhallisin mielin.

Legginsit arkivaatteena

Legginsit ovat myös maailman toisiksi mukavin vaate (mukavin on onesie!). Siksi ne onkin ihana vetää aamulla jalkaan, kun pitää lähteä viemään koiraa ulos ennen aamukahvia. Legginsit jalassa on hyvä viettää kotipäivää, mutta kyllä niiden kanssa voi lähteä ulos vaikka leffaan. Ihan hienoimpaan ravintolaan en legginseissä menisi, mutta vähemmän hienot - miksi ei. Näissä Joker-legginseissä (ovat muuten juuri alennuksessa!) on niin peittävä kangas, että varmasti ei näy mitään läpi, ei edes kriittisimmistä paikoista (takapuoli, joka mehevyydellään asettaa kankaalle venymishaasteen). Samalla nämä ovat loistava esimerkki legginsien mahdollisuuksista kuosien suhteen! Täältä löydät kolme sivullista lisää legginsejä kaikilla mahdollisilla kuoseilla.

Jokeri tuo hymyn kanssalenkkeilijöiden huulille - vaikka väkisin :O

Legginsit pin up -henkeen

Kyllä, luitte oikein, legginsit pin up -henkeen. Se on mahdollista. Oletteko nähneet sellaisia korkeavyötäröisiä, capri-mittaisia 50-luvun tupakkahousuja? Legginseillä voi hakea vähän samanlaista tyyliä, mutta mukavammin. Itse tosin nyt näissä kuvissa näytän aika paljon Paula Koivuniemeltä, mutta ei anneta sen häiritä. Legginsit on nimetty hiukan harhaanjohtavasti Brown Tigereiksi, ja jostakin syystä nämä olivat minulle hiukan lyhyet. Saman merkin ylläolevat mustat legginsit taas olivat aivan oikean kokoiset. No, vedin lahkeita hiukan ylöspäin ja tadaa - sain kesäksi aivan mahtavat capri-leggarit.

Kuka pelkää Rukii?

Olen kuullut monessa paikkaa haukuttavan suomalaisia naisia persjalkaisiksi ja tätä käytettävän tekosyynä sille, että legginsit ei kaikille sovi. Minä olen itse tällainen persjalkainen ihminen, sillä selkäni on aika pitkä ja jalkani siihen verrattuna hiukan lyhyet. Lisäksi minulla on aika massiiviset reidet. En näe näitä ominaisuuksia ongelmina enkä myöskään keksi mitään syytä, miksi en ruumiinmuotoni vuoksi voisi käyttää legginsejä. Niiden kanssa täytyy vain pukea oikeat asusteet ja askeltaa ylpeänä. Nykyajan legginsit eivät kuitenkaan kauheasti eroa nykyajan housuista, molemmat ovat yhtä ihonmyötäisiä. Joissakin tapauksissa legginsien ja housujen ero on hämärtynyt, kuten farkkulegginseissä, tekstuurilegginseissä, taskullisissa legginseissä ja niissä freddy-farkuissa. Kaupoista löytyy vaikka mitä jegginssejä, tregginssejä ja mitä näitä nyt on. Pääasiahan on muistaa, että kaikenmuotoisilla kropilla on oikeus käyttää legginsejä - muistakaa kuitenkin hyvä maku, eli ei läpinäkyviä legginsejä housuina edelleenkään, kiitos. Omasta mielestäni näytän legginseissä hiton hyvältä, ja oma mielipide paras mielipide.

Nyt siis kaikki legginsien ystävät barrikadeille - kesä 2015 on meidän!

Kategoriat: Ruki

Tagit: Batman elaeinkuosi Injustice Joker Legginsit leopardi True Rock tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: