FAQ Palautukset

Jos haluat palauttaa tuotteita, mene osoitteeseen www.emp.fi/retoure ja rekisteröi palautuksesi palautuspalvelun kautta. Seuraa palautuspalvelun ohjeita, niin palautus on sinulle maksuton. Pääset kirjautumaan palautussivulle tilausnumerollasi ja toimitusosoitteen postinumerolla . Huomioithan, että esimerkiksi pakettiautomaateilla on omat postinumeronsa. Ohjeet palautuksen tekemistä varten lähetetään aina myös sähköpostiin tilauksen lunastamisen jälkeen.

Mikäli olet tehnyt tilauksen kirjautumatta asiakastiliin (Pikatilaus), myös palautus tulee ilmoittaa asiakastiliin kirjautumatta.

Lähetä palautus Postin kautta palautusosoitteeseemme:

Asiakaspalautus
Palautustunnus 614303
EMP.fi
PL 35
80101 Joensuu

Voit palauttaa tuotteita 30 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta laskien. Jos olet Backstage Club -jäsen, sinulla on käytössäsi 100 päivän palautusoikeus.

Olemme pahoillamme, että olet saanut vahingoittuneen tai viallisen tuotteen. Voit tietenkin palauttaa tuotteen meille takaisin lakiperusteisen palautusajan puitteissa.

Löydät ohjeet palautuksen tekemiseen kohdasta 'Miten lähetän tuotteen takaisin?'.

Mikäli olet epävarma siitä, onko tuotteella palautusoikeus tai mikäli haluat keskustella tuotteen korjaamisesta esimerkiksi paikallisen liikkeen toimesta, ota yhteyttä.asiakaspalveluumme.

Emme vaihda tuotteita toisiin tuotteisiin, mutta voit tietenkin palauttaa tuotteita (jolloin saat niistä rahasi takaisin) ja tehdä haluamillesi tuotteille kokonaan uuden tilauksen verkkokaupassamme. Uuden tilauksen lähettämisestä veloitetaan normaalit postikulut.

Mikäli mahdollista, palautamme rahat takaisin samalla maksutavalla, millä tilaus on alunperin maksettu. Joillakin maksutavoilla tämä ei kuitenkaan ole mahdollista ja tässä tapauksessa palautamme rahat asiakkaan pankkitilille. Mikäli meillä ei ole tiedossa asiakkaan tilitietoja, palautustenkäsittelijä ottaa asiakkaaseen yhteyttä. Jos käytit tilauksesi maksamiseen lahjakorttia, lataamme hyvityksen takaisin lahjakortille. Voit käyttää sen uudelleen seuraavan tilauksesi yhteydessä.

Kun palautuksesi on vastaanotettu, maksetaan hyvitys PayPal-tilillesi tai luottokortillesi 3-5 arkipäivän sisällä. Klarna-maksutavalla tehtyihin tilauksiin hyvitys kirjataan automaattisesti Klarnan järjestelmään ja saat Klarnalta päivitetyn laskun. Muissa tapauksissa asiakaspalvelumme ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä hyvityksen tiimoilta. Jos palautuksesi vastaanottamisesta on kulunut jo yli viikko, etkä ole vieläkään saanut hyvitystä tai yhteydenottoa asiakaspalvelustamme, ota meihin yhteyttä.