FAQ Toimitus

Normaali toimitusaikamme on 3-5 arkipäivää. Voit seurata tilauksesi kulkua asiakastililtäsi kohdasta ”Tilaukset”. Löydät sieltä myös tilauksesi lähetystunnuksen, jolla voit seurata tilaustasi Postin lähetystenseurannassa. Jotkut tuotteet (esim. kengät ja nahkaiset tuotteet) lähetetään erillisestä varastosta, joten tilauksesi saatetaan toimittaa useammassa osassa.

Otathan huomioon, että pikatilauksena tehdyt tilaukset eivät tallennu asiakastilille.

Voit tarkistaa tilauksesi tilanteen asiakastilisi ’tilaukset’ -kohdasta. Jos teit tilauksen pikatilauksena (ilman asiakastilille kirjautumista), niin tämä palvelu ei valitettavasti ole saatavilla. Saat joka tapauksessa vahvistuksen sähköpostiisi, heti kun tilauksesi on postitettu.

Valitettavasti muutoksia on mahdollista tehdä vain tilisiirrolla maksettaviin tilauksiin sekä tilauksiin, joiden kaikki tuotteet eivät ole heti saatavilla. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme. Nopean toimitusprosessimme ansiosta tilaukset lähetetään pakattavaksi välittömästi tilauksen tekemisen jälkeen. Tässä vaiheessa ei ole enää mahdollista tehdä tilaukseen muutoksia ja näin ollen osoitteenmuutos ei  enää onnistu.

Lähetämme mielellämme tilauksesi mihin tahansa pyytämääsi osoitteeseen. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että Klarna-laskulla tai Klarna-erämaksulla maksettaessa asiakastilillesi tallentamasi laskutusosoitteen ja valitun toimitusosoitteen täytyy täsmätä väestörekisterissä olevaan osoitteeseesi.

Postikulut ovat 8,49 € / tilaus.

 

Lisäpalveluiden hinnat ovat:
- Kotiinkuljetus = 5 €
- Postiennakkomaksu = 3,50 €
- Klarna-laskutuslisä = 3,50 €

 

Jos olet Backstage Club -jäsen, sinun ei tarvitse maksaa lainkaan postikuluja, vaan maksat ainoastaan mahdollisista lisäpalveluista.

Tilaukset toimitetaan Postin toimesta.