FAQ Maksutavat

Klarna-lasku
Saat laskun suoraan Klarnalta ja voit rauhassa tarkastaa tilaamasi tuotteet ennen sen maksamista. Klarna-laskun laskutuslisä on 3,50 €.

 

Klarna-erämaksu
Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niistä, ja kaikki Klarna-erämaksulla maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna-erämaksulla maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle. Me emme veloita Klarna-erämaksun käyttämisestä mitään lisäkuluja. Voimassa olevan Klarna-erämaksun koron ja muut Klarna-erämaksun kulut löydät Klarnan sivuilta.

 

Verkkopankki
Sinut siirretään tilauksen päätteeksi automaattisesti Paytrail Oyj:n sivustolle, josta voit valita oman verkkopankkisi ja suorittaa maksun käyttäen verkkopankkitunnuksiasi.

 

Postiennakko
Postiennakkotilauksen maksat noutaessasi paketin  postista. Postikulujen lisäksi veloitamme 3,50 € postiennakkomaksun.

 

Luottokortti / Debit-kortti
Sinut siirretään tilauksen päätteeksi automaattisesti korttimaksupalveluun, jossa voit suorittaa maksun. Maksaminen on täysin turvallista, sillä kaikki tiedot on suojattu SSL-turvallisuusprotokollan mukaisesti.

 

Paypal
PayPal on yksinkertainen tapa maksaa tilauksesi. Tätä maksutapaa käyttääksesi sinun täytyy rekisteröityä ilmaiseen PayPal-palveluun.

 

Pidätämme oikeuden olla tarjoamatta kaikkia maksutapoja kaikille asiakkaillemme. Tällaisessa tilanteessa asiakas voi tehdä tilauksen käyttäen saatavilla olevia maksutapoja.

Olemme pahoillamme, mikäli laskua ei ole tarjolla tilauksesi maksutavaksi. Tämän maksutavan palveluntarjoaja on Klarna Bank AB. Klarna tarkistaa annetut tiedot ja voi mahdollisesti kieltää laskulla ostamisen, jos luottokelpoisuutta ei voida taata.
Tarjoamme yhteistyössä palveluntarjoaja Klarnan kanssa sinulle mahdollisuuden laskulla ostamiseen. Kun ostat laskulla, me lähetämme tuotteet ensin ja maksat laskun vasta tuotteet saatuasi. Tilauksesi vastaanottamisen jälkeen sinulla on 14 päivää maksuaikaa. Saat laskun sähköpostiisi pian tilauksesi lähettämisen jälkeen. Laskulla ostaminen edellyttää, että asiakastilillesi tallentamasi laskutusosoite ja valittu toimitusosoite täsmäävät väestörekisterissä olevaan osoitteeseesi.
Tarkistathan, että maksettu summa ja viitetiedot vastaavat laskussa olevia tietoja. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.
Sen jälkeen kun palautuksesi on käsitelty, lähetetämme automaattisesti tiedon palautuksesta myös Klarnalle. Mikäli et tee palautusta välittömästi tilauksen vastaanotettuasi, otathan huomioon, että Klarna-lasku tulee maksaa ilmoitettuun eräpäivään mennessä. Klarna hyvittää maksun sinulle takaisin saatuaan meiltä tiedon palautuksestasi.
Valitettavasti muutoksia on mahdollista tehdä vain tilisiirrolla maksettaviin tilauksiin sekä tilauksiin, joiden kaikki tuotteet eivät ole heti saatavilla. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme. Nopean toimitusprosessimme ansiosta tilaukset lähetetään pakattavaksi välittömästi tilauksen tekemisen jälkeen. Tässä vaiheessa ei ole enää mahdollista tehdä tilaukseen muutoksia.
Kuittisi on pakettisi sisällä. Sen lisäksi saat kuitin myös sähköpostitse. Huom. Jos valitsit maksutavaksi laskun, saat kuitin sähköpostitse Klarnalta.