FAQ Backstage Club

Backstage on EMP:n oma asiakasklubi. Vain 17,95 eurolla vuodessa saat paljon jäsenetuja, kuten ilmaisen toimituksen, eksklusiiviset ja rajoitetut tarjoukset, VIP-kisat, kaupanpäällisiä tilauksiisi ja paljon muuta. Löydät lisätietoa Backstage Clubista täältä.
Jäsenyytesi on voimassa yhden vuoden ajan sen ostamisen jälkeen. Jäsenyys uusitaan seuraavalle vuodelle aina automaattisesti, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Todella helppoa! Voit hallita jäsenyyttäsi asiakastilisi kautta.
Backstage Clubin jäsenenä sinulla on pääsy Backstage -alueellemme, joita meillä tarjolla joissakin tapahtumissa (pääasiassa Saksassa). Siellä sinulla on mahdollisuus tavata tapahtuman staroja, nauttia ilmaisista juomista ja muista kivoista jutuista, osallistua kisoihin, ottaa kuvia muistoksi tai vain rentoutua ja latautua mukavassa ympäristössä. Löydät lisätietoa täältä.
Harmi ettet halua enää olla Backstage Clubimme jäsen, mutta hyväksymme tietenkin päätöksesi. Voit peruuttaa jäsenyytesi uusimisen milloin tahansa asiakastililtäsi ' Hallinnoi Backstage Club -jäsenyyttäsi' -osiossa.