FAQ Lahjakortit & kampanjakoodit

Haluatko piristää ystäväsi päivää ja antaa hänelle EMP-lahjakortin? Löydät kaikki lahjakorttimme täältä. Lahjakortti toimitetaan ostamisen jälkeen sähköpostiisi ja voit halutessasi ladata/tulostaa lahjakortin jonakin upeista lahjakorttivaihtoehdoistamme.
Lahjakorttisi lähetetään sinulle sähköpostitse. Sähköpostissa on linkki, jonka kautta voit valita suosikkikuvasi ja ladata lahjakortin tulostettavana PDF-tiedostona.
Lahjakorttia ei ole mahdollista vaihtaa rahaksi. Mutta olemme varmoja, että löydät kaupastamme jotain ostettavaa.
Lähetämme tilaukset mahdollisimman nopeasti niiden saavuttua varastollemme pakattavaksi, joten valitettavasti lahjakorttia ei ole mahdollista käyttää enää tilauksen jättämisen jälkeen.

Jos haluat käyttää lahjakortin useammassa osassa, sinun tulee tehdä tilaus asiakastiliin kirjautuneena ja saman asiakastilin kautta. Jos palautat tuotteita lahjakortilla maksetusta tilauksesta, tuotteiden arvo hyvitetään alkuperäisessä tilauksessa käyttämällesi lahjakortille.

Voi olla useita syitä, miksi et pysty käyttämään koodiasi. Tarkista ensimmäiseksi koodin käyttöehdot. Voi olla, että tilauksesi arvo ei ylitä koodin minimitilausrajaa tai että koodi on vanhentunut. Ostoskorissasi voi myös olla tuotteita, jotka eivät kuulu tarjouskampanjaan. Mikäli koodin pitäisi olla voimassa, mutta et saa sitä käytettyä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Toivottavasti ymmärrätte päätöksemme tarjota tarjous-/alennuskoodeja vain verkkokauppamme kautta. Koodien ehdot ja rajoitukset on ohjelmoitu automaattisesti verkkokauppamme järjestelmään, joten valitettavasti emme voi sallia koodien käyttämistä muita kautta tehtyjen tilausten yhteydessä.
Useamman koodin käyttäminen yhdessä tilauksessa ei valitettavasti ole mahdollista.