Nintendo-jengi levittää kauhua Keski-Euroopassa

Tunnuslause "Nintendo for life" on tatuoitu jengiläisten niskaan

PTFU:n uutisia. Pahamaineinen Nintendo-jengi levittää jälleen pelkoa Keski-Euroopassa. Jengi on useiden silminnäkijähavaintojen mukaan liikkunut heinä-elokuun vaihteessa Keski-Euroopassa. Sen jäsenet on nähty ainakin Hampurissa, Amsterdamissa ja joidenkin lähteiden mukaan Espanjan Barcelonassa asti. Tiedot rikollisliigan liikkeistä loppuvat Barcelonaan, mutta asiantuntijat arvelevat jengin paenneen Suomeen. KVG:n ylijohtaja uumoilee samaa. -Kyllä meille on näin vinkattu. Suomi on hyvä piilopaikka talvella, koska yleisesti ajatellaan, että kuka hullu tänne nyt silloin tulisi. Suomi on viimeinen kolkka, josta Nintendo-jengiä osataan etsiä, ja juuri siksi se on nerokkain pakopaikka. -Mikäli tämä Nintendo-jengi on paennut Suomeen, kuten huhutaan, se huomataan kyllä kohta. Jengi pitää itsestään suurta mekkalaa eikä pelkää virkavaltaa. Kansalaisia kehotetaan välttämään kaikkia Nintendo-hattuisia ja pysymään sisätiloissa, kunnes tieto jengin liikkeistä on saatu varmistettua.

Jos kohtaat Nintendo-jengiläisen

KVG on antanut virallisen ohjeistuksen jengin jäsenien kohtaamisen varalta.

-Mikäli näet jengiin kuuluvan henkilön, laskeudu välittömästi mutta hitaasti maahan. Älä missään nimessä katso häntä silmiin! Älä pidä ääntä. Makaa maassa kasvot alaspäin suunnattuna, ja odota jengiläisen poistumista. Jos hän poistuu paikalta, odota vielä hetki ja juokse sitten niin nopeasti kuin pääset pois paikalta. Kun olet turvallisen välimatkan päässä, ota yhteyttä hätäkeskukseen.

Jengi Espanjassa, Amsterdamin lentokentällä ja Reeperbahnilla. Yksi heidän julmuutensa muoto on laittaa paikallinen henkilö poseeraamaan FRESH-sanan H-kirjaimena.

Jengiläisen tunnistat Nintendo-lippalakista ja kokonaisvaltaudesta freshiydestä. Jengillä on käytössään usein myös muunlaisia Nintendo-vaatteita aina sukista laukkuihin asti.

-Kyllä kansalaisten tulee nyt olla erityisen valppaita. Arvostamme kaikkia saamiammie vihjeitä! Ottakaa rohkeasti yhteyttä vihjepuhelimeemme tai hätäkeskukseen.

KVG tekee yhteistyötä vaikuttavien tahojen, kuten FBI:n, KGB:n, CIA:n, UKK:n ja EVVK:n, kanssa saadakseen pelkoa levittävän pahamaineisen rikollisliigan kiinni.

-Kyllä tässä ollaan palaveria pidetty. Karhuryhmä on jatkuvassa lähtövalmiudessa ja kaikenlaista upseeria juoksee sisään ja ulos. Aikamoista hässäkkää tämä on ollut.

Jengin johtajana rikollisnero MRV

Kuka olisikaan uskonut, että joskus saavutan katu-uskottavuuden Nintendon avulla?

Liigan johtaja, rikollisnero Miss Ruki Ver, on bongattu aiemmin useaan otteeseen Suomen Turussa. Hänen arvellaan asettuneen sinne tälläkin pakoreissulla. Myös muut jengin jäsenet lienevät lähettyvillä. Miss Ruki Ver on yleisesti pelätty henkilö, ja hänet on laskettu maailman kymmenen vaarallisimman ja kauneimman rikollisjohtajan joukkoon. KVG:n johtaja myöntää naisen maineen olevan ansaittu.

-Henkilökohtaisesti sanottuna, jos MRV tulisi minua vastaan valoisalla kadulla, voin myöntää, että lähtisin karkuun. En suosittele hänen kanssaan asioimista missään nimessä.

MRV:n kiinniottamiseen johtavasta vihjeestä on luvattu suurin palkinto Suomen rikoshistoriassa.

-Kysehän on kansainvälisesti tunnetusta henkilöstä, joten palkkio on siksi suuri. MRV on sentään rellestänyt Hampurin Reeperbahnilla ja käynyt Damissa ja Barcassa. Hän on käytännössä barcalainen.

KVG kehottaa kansalaisia erityiseen varovaisuuteen ja toivoo runsaasti yhteydenottoja.

Kategoriat: Ruki

Tagit: lippis nintendo snapback tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: