Pokemon fanit järkyttyneet – se onkin sammakko!

Venusaur onkin sammakko!

Pokemon Company julkaisi hiljattain videopätkän pian ulos tulevasta Pokemon Let’s Go -pelistä ja tämän seurauksena ovat jotkut Pokemon-fanit järkyttyneet näkemästään. Videolla näkyy kuinka pelattavan hahmon perässä tuleva Venusaur hyppii kuten sammakko ja nyt moni on sillä fiiliksellä, etteivät voi enää katsoa tätä samoin silmin. Fanit ovat siis ihmetelleet tätä loikkimista. Noh..näyttäähän se hieman koomiselta isolle Pokemonille.

Pokemon tv-sarjan ensimäisellä tuotantokaudella nähtävä Venusaur on hieman eri puusta veistetty. Jaksossa ”Bulbasaur ja mysteeri puutarha” nähdään jättimäinen Venusaur ja koko ero tuntuu hyvin massiiviselta verrattuna aiempiin kehitysmuotoihin – Bulbasauriin ja Ivysauriin. Tässä jaksossa Venusaur liikkuu ihan normaalisti astellen, jopa hieman jäykästi ja hitaasti. Jokaisesta askeleesta kuuluu valtava tömähdys ja maa tärisee. Tähän verratuna tämän päivän kevyesti loikkiva Venusaur voi kyllä tuntua hieman erikoiselta. On kuitenkin ymmärretävää, että näitä asioita on pakko soveltaa, joten pelattavuuteen ja toimivaan kokonaisuuteen liitettynä hyppyjuokseva Pokemon on ihan ok. Se tekee jopa Venusaursista ehkä hieman söpömmän, kuten uuden Lets’s Go Pokemon -pelin animointi noin muutenkin.

Pokemonit noin hahmoina perustuvat paljolti luontoon ja olemassa oleviin eläimiin, joten ei ole ollenkaan mitenkään ihmeellistä, että sammakkoa on käytetty pohjana Venusaurille. Ensimmäiset Pokemonit ovat sopivasti sekoitus todellista ja fiktiota, löytyy poneja, lintuja, vedeneläviä, koiria, kissoja, hyönteisiä ja niin edelleen. Tästä suunta lähti vuosien varrella överimpään suuntaan, jonka jälkeen nyt viimeisimmät ovat tulleet taas jälleen lähemmäs eläinkuntaa muistuttavia Pokemoneja.

Sammakko-Venusaur tosin on nyt kuitenkin järisyttänyt Pokemon-faneja. Cannot unsee!

Pokemon Let’s Go

Myöhemmin syksyllä on luvassa Pokemon-faneille uutta herkkua, ellei Venusaurin hyppiminen ja takajalat ole pysyvästy traumatisoineet, sillä Nintendo Switchille julkaistaan uusi peli nimellä Pokemon Let’s go! Uusi peli nostaa Pokemon-pelit jälleen uudelle ulottuvuudelle, sillä samaa peliä voi yhdistellä eri laitteilla ja jopa eri peliin. Pääasiallinen pelaaminen toimii Nintendo Switchillä, mutta pelin voi yhdistää myös puhelimella pelattavaan Pokemon Go-peliin. Pelissä seikkaillaan ja nappaillaan monneja tuttuun tapaan Pokemon-kouluttajana ja versioita pelistä on kaksi: Pikachu ja Eevee. Pelin yhteydessä voi myös käyttää erikseen hankittavaa pokepalloa. Kaikkea upeaa mitä on luvassa, voit kurkata mainosvideosta täältä. Vähän kyllä nyt kutkuttaa tuo peli ja koko laite, mitä ei vielä omasta taloudesta löydy! Meillä kun fanitetaan Pokemonia niin lapsen kuin aikuisenkin puolesta, niin ai että tällainen peli olisi herkkua. Emme kuitenkaan koe järkyttyneemme Venusaurin hypyistä, se on tainnut vetreytyä vain vuosien kuluessa ja saada reeni-innostuksen. 🙂

♥~ Saija Sasetar

pixelstats trackingpixel

The post Pokemon fanit järkyttyneet – se onkin sammakko! appeared first on EMP-blogi.

Kategoriat: Pelit leffat-tv-pelit Sasetar

Tagit: TV nintendo Nintendo Switch pokémon | Pysyvä linkki

Jaa tuote: