Tiki up!

Hawaijin tuulet ovat saapuneet Turkuun! Aurajoki on kuin itse Tyyni valtameri - se hehkuu melkein turkoosina ja houkuttelee esiin sisäisen hulahula-tanssijani. En ihan vielä uskaltaudu kuitenkaan kaislahameessa ja kookospähkinärintsikoissa kaupungille, vaan otan hiukan hillitympiä vaikutteita eksoottisista saarista. Mikä toisikaan kesän paremmin keskuuteemme tänne +10 asteeseen kuin hehkeä tikityyli kukkasineen ja väreineen? Löysin EMP:ltä aivan valtavan ihanan H&R Londonin kukkamekon, josta saa ihan tikikelpoisen oikein asustamalla.

Mekko sopii jokaiseen päivään <3

Olen sitä mieltä, että mekkoja pitäisi käyttää enemmän. Tämäkin mekko sopii tietysti juhlaan, mutta niin se sopii ihan jokaiseen arkipäiväänkin. Jos maksan mekosta 50-150 euroa, haluan käyttää sitä enemmän kuin muutaman kerran juhlassa. Varsinkin kun mekkohyllylleni on kertynyt mekkoja vähän enemmänkin:

MRV avaa vaatekaappinsa ovet!

MRV selvästikin odottaa sulhoaan risteilyltä.

Ja tässä on vasta kellomekkoni. Tiedän, minulla on jonkinasteinen ongelma, ja yritän aktiivisesti hankkiutua eroon niistä mekoista, joita en ole käyttänyt esim. vuoteen. Mutta kun mekot ovat oikeasti tosi monikäyttöisiä! Minulla on aina sopiva juhlamekko niin itselleni kuin kavereillenikin lainaksi. Kun lähden baariin, saatan laittaa päälleni kellomekon ja alle vielä tyllin - erottuu muuten ihan hyvin minihameiden seasta. Mekko sopii oikein asustettuna töihin, juhliin, kaupungille, illanviettoon ja vaikka treffeille. Talvella mekkoa voi käyttää paksujen sukkiksien ja neuleen kanssa. Kesällä mekko on superhelppo, sillä se näyttää aina hyvältä. Mekon kanssa sopivat niin ballerinat, korkokengät kuin maiharitkin. Lämmikkeeksi sopii bolero, bikertakki, neule... Ihan mikä vaan! Hyvältä näyttää myös ilman mitään takkia.

Tämän mekon halusin, koska tässä on niin kaunis pääntie. Plus kuosi herätti minussa heti tikifiiliksiä. Asustinkin mekon tietysti värikkäillä kengillä ja hiuskukilla. Minulla on myös kaksi kirpputorilta löytynyttä ihanaa vintage-laukkua, jotka sopivat mekkoon täydellisesti. En vain osannut päättää, kumpi on parempi! Toinen laukuista on jonkinlaista muovia ja siinä on bambukahva. Toinen laukku puolestaan on puupunosta, ja se näkyy ensimmäisessä kuvassa.

MRV - angstiteinistä kukkamekkotädiksi

Nuorempana musta oli luottovärini ja hyväksyin sen kaveriksi korkeintaan kirkkaanpunaisen. Nyt olen huolestunut itsestäni: onko minusta tulossa vanha? Ensin rakastuin vihreään. Sitten vaatekaappiini hiipi salaa pinkkejä asusteita. Muutama vuosi sitten aloin pitää sinisestä. Pahin järkytys oli pari kesää sitten, kun ostin kirpputorilta nämä keltaiset kiilakorkokengät. Keltaiset! Sen jälkeen nostin kädet ilmaan ja luovutin: kaappini täyttyi väreistä ja kukkakuoseista. 15-vuotias minäni ei tunnistaisi nykyistä minääni. Tykkään vieläkin mustasta, mutta ihan yhtälailla tällaisista sinivihreistä kukkamekoista, punaisesta alushameesta sen kanssa ja vielä keltaisista kengistä...

Hawaijin tuulia Turussa!

Huh huh. Mitä tästä opimme? Never say never. Vaikka 15-vuotias minäni olisi asiasta äänekkäästi eri mieltä, sanoisi nykyinen minäni kuitenkin, että tätilook on tästä kukkamekosta kaukana. Ja kuten huomaatte, hymyni on näissä kuvissa paljon herkemmässä kuin aikaisemmassa Batgirl-postauksessa. Ei värikäs mekko päällä vaan voi murjottaa! Vaikka lämmintä olisi se kymmenen astetta, mekko toimii vähän kuin tuuli: kymmenen astetta tuntuu ihan viideltätoista kukkamekon kanssa. Ja jos ei siinä viidessätoista ihan pärjää, voi heittää hartioille vaikka huivin tai bikertakin.

Kategoriat: Ruki

Tagit: Fiftarimekko H&R London Tiki tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: