Backstage Club

Kuinka aktivoin itselleni tilaamani Backstage Club -jäsenyyden?

Backstage Club -jäsenyys aktivoituu automaattisesti heti tilauksen tekemisen yhteydessä, joten kaikki jäsenedut ovat käytössäsi heti tilaushetkestä lähtien. Sinun ei siis tarvitse aktivoida jäsenyyttäsi erikseen.

Kuinka aktivoin lahjaksi saamani Backstage Club -jäsenyyden?

Kirjaudu verkkokaupan asiakastilillesi ja paina sivun yläreunassa olevaa BSC-nappia (BSC = Backstage Club). Klikkaa sivulta löytyvää ”Lunasta Backstage Club –lahjasi” –nappia, anna saamastasi lahjaboksista löytyvä lahjakoodi ja paina ”Käytä nyt” –nappia. Kaikki jäsenedut ovat käytössäsi heti kun olet aktivoinut jäsenyytesi!

Kun tilaan Backstage Club –jäsenyyden, joudunko maksamaan jäsenyyspaketista postikulut?


Et! Kun tilaat Backstage Club –jäsenyyden saat tilauksen automaattisesti ilman postikuluja. Voit halutessasi tilata samassa tilauksessa myös muita tuotteita niin paljon kuin haluat ja tilaus toimitetaan edelleen ilman postikuluja.

Kuinka kauan jäsenyyteni on voimassa?

365 päivää, eli yhden vuoden ajan. Karkausvuonna (tietenkin) 366 päivää.

Entä jos haluan jatkaa jäsenyyttä vuoden jälkeen?

Maksutavoilla luottokortti, Klarna-lasku ja PayPal, Backstage Club –jäsenyytesi uusitaan automaattisesti edellisen jäsenyyskauden päätyttyä. Maksutavalla verkkopankki, voit uusia jäseyytesi verkkokaupassamme jäsenyyskauden päätyttyä. Voit hallinnoida jäsenyyttäsi kirjautumalla asiakastilillesi ja valitsemalla linkin ”Hallinnoi Backstage Club -jäsenyyttäsi”.

Miten pitkään tämä palvelu on tarjolla?

Emme tietenkään voi sanoa, että palvelu olisi tarjolla ikuisesti, mutta ainakin tällä hetkellä sitä on tarkoitus jatkaa pitkälle tulevaisuuteen.

Voinko tehdä tilauksia puhelimitse?

Et. Backstage Club on käytössä vain verkkokaupan kautta tehtävissä tilauksissa.

Voinko siirtää Backstage Club –jäsenyyteni toiselle henkilölle?

Et. Jäsenyys on henkilökohtainen ja sidottu asiakastiliisi.