EMP:n kilpailut

KILPAILU: VOITA LANGATON 1600€:N ARVOINEN STEREOPAKETTI!

Päättymispäivämäärä 20.09.2019


EMP.fi ja MAREKSOUND järjestävät yhteistyössä tämän MAHTAVAN kilpailun, jossa palkintona tarjoamme yhdelle onnekkaalle voittajalle modernin HEOS AMP & REVEL M16 langattoman stereopaketin sisältäen laadukkaat kaiuttimet ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustetun vahvistimen/streamerin!

Tämän palkintopaketin arvo on kokonaisuudessaan n.1600 €! 

Osallistu kilpailuun vastaamalla kysymykseen & täyttämällä yhteystietosi. (Arvonta suoritetaan heti kilpailun päättymisen jälkeen).

Langaton rokki soimaan sekunneissa! Heos Amp- vahvistimella kuuntelet rakastamaasi musiikkia helposti ja mutkattomasti, vaikka omalla kännykällä. Heos Amp yhdistettynä Revel M16 kaiuttimiin on täydellinen yhdistelmä! Revel M16 on hintaluokassaan lähes uskomattoman upeasti soiva jalustakaiutin. Dynaaminen ja voimakas soundi pienestä kotelosta hurmaa niin musiikilla kuin leffalla. Revel M16 on voittanut What Hifi?- vuoden jalustakaiutin palkinnon kolme vuotta peräkkäin!
Tutustu Mareksoundin mahtaviin tuotteisiin TÄÄLLÄ!

ONNEA KILPAILUUN!

Vinkki: Tutustu EMP:n ajankohtaisiin tarjouksiin!

p.s. Kilpailuun osallistumisen yhteydessä kannattaa ehdottomasti tilata myös ILMAINEN EMP-kuvasto laittamalla rasti osallistumislomakkeesta löytyvään "Kyllä, lähettäkää minulle ilmainen EMP-kuvasto!" -ruutuun.

KILPAILUN SÄÄNNÖT:
- Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. EMP-asiakkuutta ei edellytetä.
- Kilpailu on voimassa kilpailun tiedoissa kerrottuun päättymispäivään asti.
- EMP:n nettikilpailut ovat osallistujille ilmaisia. EMP vastaa kaikista kilpailuihin liittyvistä välittömistä kuluista (ml. arpajaisvero).
- Kilpailun järjestää EMP.fi ja MAREKSOUND
- Kilpailun voittaja ilmoitetaan tällä sivustolla sekä EMP:n sosiaalisissa medioissa. Voittajaan otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.
- Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintotuotteeseen.

 


Voittajat

  • Iina K. (1600€:n arvoinen stereopaketti!)