EMP:n kilpailut

KILPAILU: VOITA LIPUT + HOTELLIMAJOITUS GHOSTIN KEIKALLE!

Päättymispäivämäärä 17.10.2019


Ruotsalainen hard rock -yhtye Ghost on kiertänyt viime vuodet loppuunmyytyjä konserttihalleja Pohjois-Amerikassa sekä Euroopassa.
Useita kertoja Suomessa esiintynyt yhtye on kasvattanut suosiotaan jokaisen vierailun myötä: klubi- ja konserttisalikeikkojen lisäksi Ghost on nähty muun muassa vuosina 2012 ja 2014 Sonisphere Festivalilla, vuonna 2016 Tuska-festivaalin pääesiintyjänä ja nyt heinäkuussa Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa Metallican WorldWired-stadionkiertueen lämmittelijänä!

Osallistu tähän EMP.fi:n ja LIVE NATION FINLANDin järjestämään kilpailuun, jossa pääpalkintona on tarjolla kaksi lippua hotellimajoituksen kera 28.11.2019 Hartwall Arenan keikalle! Tämän palkintopaketin arvo on yhteensä n. 285 €.

Kilpailun toisena palkintona arvomme kaksi lippua keikalle. Tämän palkintopaketin arvo on yhteensä n. 98€.

Täytä yhteystietosi ja vastaa kysymykseen, niin olet kilpailussa mukana. (Arvonta suoritetaan heti kilpailun päättymisen jälkeen).

ONNEA KISAAN!

Vinkki: Tutustu GHOST-fanituotteisiin!

p.s. Suosittelemme kilpailuun osallistumisen yhteydessä tilaamaan myös ILMAISEN EMP-kuvaston laittamalla rastin osallistumislomakkeesta löytyvään "Kyllä, lähettäkää minulle ilmainen EMP-kuvasto!" -ruutuun.

HUOM.! Lippuja tälle keikalle voit ostaa TÄÄLTÄ!

KILPAILUN SÄÄNNÖT:
- Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat henkilöt. EMP-asiakkuutta ei edellytetä.
- Kilpailu on voimassa kilpailun tiedoissa kerrottuun päättymispäivään asti.
- EMP:n nettikilpailut ovat osallistujille ilmaisia. EMP vastaa kaikista kilpailuihin liittyvistä välittömistä kuluista (ml. arpajaisvero).
- Kilpailun järjestävät EMP.fi ja LIVE NATION FINLAND. 
- Kilpailun voittajat ilmoitetaan tällä sivustolla sekä EMP:n sosiaalisissa medioissa. Voittajiin otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.
- Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintotuotteeseen.


Voittajat

  • Kristiina H. (Liput hotellimajoituksen kera!)
  • Paavo H. (Liput keikalle!)