EMP:n kilpailut

Voita NINTENDO CLASSIC MINI: Super Nintendo Entertainment System!

Päättymispäivämäärä 31.08.2018


Alkuperäistä Super Nintendo Entertainment System -konsolia muistuttava Nintendo Classic Mini -versio on yhtä tyylikäs kuin alkuperäinen, ainoastaan hieman pienempi.

Super Nintendo julkaistiin Euroopan markkinoille 1992 ja moni on sitä mieltä, että samalla luotiin myös osa kaikkien aikojen parhaimmista videopeleistä!

Hyppää rohkeasti takaisin 90-luvulle ja koe uudelleen osa ajattomista peliklassikoista Nintendo Classic Mini:n parissa!

Nintendo Classic Mini-konsoli sisältää jo valmiiksi 21 peliklassikkoa, kuten esimerkiksi Super Mario World, The Legend Of Zelda: A Link to the Past, Super Mario Kart, Super Metroid, sekä F-ZERO!

Konsoli sisältää myös HDMI-kaapelin, USB-virtakaapelin, sekä kaksi SNES -klassikko-ohjainta, joilla on täydellistä pelata vaikkapa moninpelejä.

Osallistuminen kisaan on helppoa. Täytä yhteystietosi ja vastaa kysymykseen, niin olet mukana kilpailussa (suosittelemme antamaan myös puhelinnumeron, jolloin saamme sinuun varmasti yhteyden voiton osuessa kohdallesi).

ONNEA KISAAN!

p.s. Suosittelemme kilpailuun osallistumisen yhteydessä tilaamaan myös ILMAISEN EMP-kuvaston laittamalla rastin osallistumislomakkeesta löytyvään "Kyllä, lähettäkää minulle ilmainen EMP-kuvasto!" -ruutuun. 

 

KILPAILUN SÄÄNNÖT:
- Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. EMP-asiakkuutta ei edellytetä.
- Kilpailu on voimassa kilpailun tiedoissa kerrottuun päättymispäivään asti.
- EMP vastaa kaikista kilpailuun liittyvistä välittömistä kuluista (ml. arpajaisvero).
- Kilpailun järjestäää EMP.fi
- Kilpailun voittaja ilmoitetaan tällä sivustolla sekä EMP:n sosiaalisissa medioissa. Voittajaan otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.
- Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintotuotteeseen.

 


Voittajat

  • Nina S. (NINTENDO CLASSIC MINI: Super Nintendo Entertainment System!)

Suosituksemme sinulle