Kesävaatteet 2013 by EMP - online-minikuvasto

Kesävaatteet rock-tyyliin löydät EMP:n online-minikuvastosta.

Kesävaatteet rock-tyyliin löydät EMP:n online-minikuvastosta => http://emp.me/5jO

Järjestyksessään toinen online-minikuvastomme julkaistiin tänään ja sen aiheena on, ajankohtaan (yllättäen) sopien, kesävaatetus. Emme kuitenkaan puhu kukkakuvioisista mummohousuista tai pastelliväreistä, vaan minikuvaston 40 sivulla esitellyt vaatteet ovat käytännöllisiä ja ajattomia. Kurkkaa esimerkiksi sivuille 8 ja 9 tai 26 ja 27 - nämä asukokonaisuudet eivät katso aikaa tai paikkaa, vaan toimivat varmasti myös tulevina kesinä. Vai kuinka?

Minikuvasto on selattavissa selaimen kautta toimivana online-versiona, mutta mikäli omistat i- tai Android-laitteen, suosittelemme ehdottomasti lataamaan ilmaisen kuvastosovelluksemme. Tällöin kaikki kuvastomme (myös aikaisemmat) ovat aina selattavissasi JA saat aina automaattisesti ilmoituksen uusista kuvastoistamme!

Julkaisimme ensimmäisen online-minikuvastomme aikaisemmin tänä vuonna ja sen saama positiivinen vastaanotto vahvisti, että päätöksemme julkaista pienempiä minikuvastoja neljä kertaa vuodessa julkaistavien, isompien tuotekuvastojen välillä, on ehdottomasti oikea. Suunnitelmamme on siis jatkaa minikuvastojen julkaisemista myös tulevaisuudessa.

Mutta eipä mennä asioiden edelle. Olkaa hyvä, uusi, kesävaatetusta (tyylikästä sellaista) tarjoava online-minikuvastomme on nyt saatavilla! Tutustu uuteen online-minikuvastoomme!

Mikäli kirjoitus oli mielestäsi kiinnostava, jaathan sen eteenpäin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin kautta? Jos sinulla on jotain aiheeseen liittyvää mielessäsi, kirjoita kommentti, niin saamme aiheen ympärille aikaan keskustelua. Tätä kirjoitusta saa vapaasti lainata ja siihen linkittää, kunhan vain muistat mainita lähteen.

Kategoriat: Julius

Tagit: kesae kesaevaatteet kuvastosovellus minikuvasto rock tuotekuvasto | Pysyvä linkki

Jaa tuote: