Legginseistä väriä syksyyn

Syksy saapui Suomeenkin kertarysäyksellä. Kesämekot, shortsit ja topit voi heittää muutamaksi kuukaudeksi kaappiin, ja keskittyä pukeutumaan lämpimästi.

Lämmin ei kuitenkaan tänä päivänä tarkoita tylsää! Toisia kauhistuttava, toisia ihastuttava leggins-muoti on nimittäin hauskempaa kuin koskaan. Enää ei tarvitse tyytyä tylsään mustaan tai kukkakuvioon, vaan valikoimista löytyy jokaiselle jotain.

Nettikauppoja selaillessani olen törmännyt jos jonkinlaisiin kuvioihin aina sateenkaarista korttitaloihin. Hieman rokimpaa ilmettä löytyy EMP:n kuvastosta: muun muassa Spiral, Alcatraz ja EMP:n omat mallistot tarjoavat runsaasti erilaisia malleja. Alcatrazin Purppurakallo- ja Spiralin Flaming Spine – legginsit osoittautuvat erinomaisiksi valinnoiksi. Todella pehmeästä ja mukavasta materiaalista valmistetut legginsit istuvat hyvin, ja ennen kaikkea näyttävät hyvältä.

Itse en ainakaan vielä uskaltaudu kovin lyhyellä paidalla ja legginseillä liikenteeseen, joten valitettavasti Flaming Spine – housuissa kuvio jää ikävästi helman alle piiloon suurimmaksi osaksi aikaa. Purppurakalloissa kuvio jatkuu samanlaisena koko lahkeen matkalla, joten näiden housujen kanssa paidan pituudella ei ole kovinkaan paljon merkitystä.

Molemmat mallit ovat jopa yllättävän lämpimiä, ja mukavia päällä. Erityisesti töissä on välillä sellainen olo, että on tullut lähdettyä pyjamassa töihin!

Asua on helppo muokata arkisemmasta baarikäyttöön paidoilla ja kengillä. Kun maiharit vaihtaa illalla korollisiin saappaisiin, saa asuun sopivasti tarvittavaa asennetta.

Itse en käytä juurikaan muita värejä kuin mustaa, mutta näiden kokeilujen jälkeen saatan innostua hankkimaan myös muita väripilkkuja syksyn keskelle. Suosittelen kaikille samaa!

Black Premium by EMP, Spaghetti Longsleeve, Naisten pitkähihainen paita (tuotenro. 263901)

Ainakin näiden legginsien kanssa yläosina toimivat mainiosti Spagetti Longsleeve ja Gothbottom vest.

Mikäli tämä kirjoitus oli mielestäsi kiinnostava, jaathan sen eteenpäin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin kautta? Jos sinulla on jotain aiheeseen liittyvää mielessäsi, kirjoita kommentti, niin saamme aiheen ympärille aikaan keskustelua. Tätä kirjoitusta saa vapaasti lainata ja siihen linkittää, kunhan vain muistat mainita lähteen.

Kategoriat: Laura

Tagit: Legginsit muoti syysvaatteet tuotteet tyyli | Pysyvä linkki

Jaa tuote: