Täydellistä talvitakkia etsimässä!

Yksi hankalimmista vaatteista löytää, ainakin omalla kohdallani, on talvitakki. Takin pitäisi olla tietysti lämmin, mukava, käytännöllinen, ja vielä mielellään hyvännäköinen. Ongelma on ollut, että lähes aina vähintään yksi ominaisuuksista on puuttunut.

EMP Black Premium Long Toggle Jacket (258265).

EMP Black Premium – malliston Toggle Jacket täyttää vaatimukset helposti. Takki on sopivan mittainen, helmaa riittää hieman polven yläpuolelle. Kapeahko malli istuu hyvin, mutta ei tunnu kireältä tai ahtaalta. Itselleni on ollut vaikeaa löytää hyvin istuvaa talvitakkia, mutta ainakin normaalivartaloiselle tämä takki istuu kuin hanska. Se on samalla ryhdikäs, mutta sopivan rento.

Aluksi olin hieman skeptinen takin tuulenpito-ominaisuuksista, mutta alkutalven viimoissa testattu kangas on erittäin lämmin. Pehmeä materiaali pitää yllättävän hyvin tuulta, ja kevyttä sadetta. Tarpeeksi korkeat kaulukset pitävät myös kaulan lämpimänä, vaikka huivi olisikin unohtunut matkasta.

Talven paukkupakkasiin saattaa Toggle Jacket olla liian kevyt, mutta suurimman osan talvesta sillä pärjää mainiosti. Jos jotain negatiivista pitää hakea, niin huppu voisi olla hieman suurempi. Tämä on kuitenkin pikkuseikka.

EMP Black Premium Bat Double Layer -paita (265764).

Samaa sarjaa oleva Bat double layer – paita muodostui heti suosikikseni. Rento ja mukava paita sopii erinomaisesti vaikka töihin, kun päällä on hyvä olla jotain hiukan siistimpää. Mustavalkoinen kuviointi alla olevassa topissa on pirteä, ja varsinkin lähes aina mustaan pukeutuvalla hauska lisä.

Paita sopinee lähes kaikille vartalotyypeille, ja on ihanan mukava päällä. Se on samalla rento ja siisti, sama paita kelpaa hyvin illan rientoihin ja työpaikalle. After work – juomia ennen ei siis tarvitse juosta kotiin vaatekaapille.

Ohutta kangasta oleva paita istuu hyvin, eikä rypisty. Alla oleva toppi on sopivan napakka, jotta se näyttää hyvältä kuultaessaan päällimmäisen paidan läpi.

EMP Black Premium Grace-housut (246915).

Samaa sarjaa (EMP Black Premium) olevat Grace-housut tekivät minuun vaikutuksen samoista syistä. Kankaan miellyttävä pehmeys ja joustavuus takasivat välittömästi hyvän istuvuuden. Persjalkaisena puntit olivat itselleni ehkä hitusen liian pitkät, mutta hieman alaspäin levenevissä punteissa tämä on pelkkää plussaa. Mikään, siis ei mikään, ole pahemman näköistä, kuin liian lyhyet ja leveät housunpuntit. Pitkä mitta antaa myös vaihtoehdon tennareiden ja korkokenkien välille.

Black Premium -sarjan housut ja takki pelastavat erityisesti arkipukeutumisen. Töissä päällä pitää olla mukavat vaatteet, jotka eivät hierrä, kiristä tai hiosta. On myös kohteliasta ajatella kanssaihmisiään ja pukeutua vaatteisiin, jotka myös näyttävät hyvältä. Näissä yhdistyvät kaikki kyseiset ominaisuudet.

EMP Black Premium Long Toggle Jacket (258265), Bat Double Layer -paita (265764) ja Grace-housut (246915).

Mikäli kirjoitus oli mielestäsi kiinnostava, jaathan sen eteenpäin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin kautta? Jos sinulla on jotain aiheeseen liittyvää mielessäsi, kirjoita kommentti, niin saamme aiheen ympärille aikaan keskustelua. Tätä kirjoitusta saa vapaasti lainata ja siihen linkittää, kunhan vain muistat mainita lähteen.

Kategoriat: Laura

Tagit: emp black premium naisten vaatteet talvitakki talvivaatteet tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: