Into The Black: The Inside Story Of Metallica (1991-2014)

Maailman isoin metalliyhtye taloudellisissa ongelmissa?

Into The Black: The Inside Story Of Metallica (1991-2014)

Kun arvostetut brittitoimittajat Ian Winwood ja Paul Brannigan kirjoittavat kirjan "Into The Black: The Inside Story Of Metallica (1991-2014)" niin epäilemättä he myös tietävät asioista jotakin.

The Weeklings -nettiportaalin haastattelemat Winwood ja Brannigan eivät juuri kaunistele sanojaan, kun he kertovat sanfranciscolaisen metalliijättiläisen menneiden vuosien "talouspolitiikasta".

- Useat Metallican tekemistä päätöksistä ovat olleet suorastaan katastrofaalisia. Kahdesti järjestetty Orion-festivaali aiheutti suuret tappiot, mutta "Through The Never" -elokuva nousee silti tällä saralla omaan luokkaansa. Elokuvan tekeminen maksoi yli kolmekymmentä miljoonaa dollaria, mutta tuloja se on kerännyt vain nelisen miljoonaa, kirjailijat kertovat.

Metallica Through the Never

- Metallican omistama HQ (päämaja) on myös suuri rahasyöppö, sillä pelkästään paikan ylläpitäminen ja henkilökunnan palkat nostavat vuosittaiset kustannukset hyvin korkeiksi. Näiden faktojen valossa lienee melkoisen selvää, ettei Metallica ole tehnyt plusmerkkistä tulosta vuoden 2010 jälkeen.

No, mitenkähän sitä rahaa saisi? Esimerkiksi julkaisemalla uuden levyn ja soittamalla keikkoja. No, Metallican seuraava studioalbumi ilmestyy joko loppuvuodesta tai alkuvuodesta 2016 ja melkoisen perinteinen Euroopan-kesäkiertue käynnistyy Saksasta toukokuun lopulla.

Ehkä hätä ei olekaan tämän näköinen, niin kuin tavataan sanoa!

Metallica

Kategoriat: Timo musiikki

Tagit: heavy metal Ian Winwood Into The Black: The Inside Story Of Metallica (1991-2014) metallica metallimusiikki Paul Brannigan The Inside Story Of Metallica Yleistae | Pysyvä linkki

Jaa tuote: