Kevätkuvasto 2015

Black Premium by EMP

EMP-kevätkuvasto 2015 toimitetaan pian asiakkaillamme, joten on sopiva hetki tehdä pieni katsaus ajankohtaisiin aiheisiin. Kuvaston julkaisun kunniaksi on verkkokaupassamme käynnissä kevätkisa, jonka palkintona arvomme 300€ EMP-lahjakortin. Tuo varmaankin kelpaisi itse kullekin kevätostoksien tekemiseen, joten käyhän osallistumassa kisaan! Muista samalla osallistua myös muihin kilpailuihimme, kuten Musamaailman kanssa yhteistyössä järjestettyyn soitinkisaan, jonka palkintona joku onnekas voittaa soittimet koko bändille!

EMP Backstage Club – jo vuosi takana!

Onko siitä jo vuosi, kun starttasimme EMP Backstage Clubin? Hyvässä seurassa aika todellakin rientää! Vuosi on ollut loistava ja teiltä saamamme palautteen perusteella Backstage Club on ollut ilmaisine postikuluineen erittäin tervetullut palvelu.

Nyt kun ensimmäinen vuosi on takana, on aika varmistaa jäsenyyden jatkuminen. Suosittelemme kaikkia Backstage Clubilaisia kirjautumaan asiakastililleen ja valitsemaan sivun vasemmasta reunasta "Hallitse Backstage Club -jäsenyyttäsi” -linkin. Täältä voit ajastaa jäsenyyden uusiutumaan automaattisesti joko yhdeksi vuodeksi eteenpäin tai asettaa sen uusiutumaan automaattisesti aina edellisen kauden päätyttyä. Ilmaiset postikulut ja muut edut ovat näin aina käytössäsi! Automaattinen uusiminen onnistuu tällä hetkellä vain luottokortilla, mutta mikäli et omista sellaista, voit uusia jäsenyyden muilla maksutavoilla jäsenyyskauden päätyttyä.

Mikäli et vielä kuulu Backstage Clubiin, on nyt korkea aika liittyä mukaan. 19,95€ vuosimaksua vastaan saat KAIKKI tilauksesi vuoden ajan ILMAN POSTIKULUJA! Lisäksi tarjolla on lukuisia muita jäsenetuja! Tutustu Backstage Clubiin TÄÄLLÄ!

Kevätkuvasto 2015 tarjoaa paljon upeita uutuuksia!

EMP-kevätkuvasto 2015

Kuulutpa Backstage Clubiin tai et, on uudessa EMP-kevätkuvastossa tarjolla sinulle aivan järjettömän upeita tuotteita. Lue kuvastoa netissä tai tilaa kotiisi! Tässä muutamia kuvaston kohokohtia:

  • Urban Classics – Sivuilta 119 & 257 löydät uutuuksia tältä perusvaatetuksen kärkimerkiltä!
  • Black Premium by EMP – Oman huippumerkkimme farkut, legginsit, paidat, pipot ja muut vaatteet ovat nopeasti nousseet myydyimpien tuotteidemme kärkipaikoille. Jos haluat tietää miksi, siirry sivuille 40-51 & 162-181  ja tee tilaus!
  • Spiral – Goottiteemojen taitajan upeat uutuudet löydät sivuilta 79-81 & 218-219.
  • Khujo – Talvikuvastossamme olleet Khujo-takit vietiin käsistä, joten otimme valikoimaan muutamia uusia tuotteita. Kurkkaa sivulle 247.
  • Bändipaidat – Asiakkaamme toivoivat meiltä lisää bändipaitoja, joten täältä pesee: sivut 4-39.
  • Cupcake Cult – Sivut 234 & 235. Varoitus: Sisältää kirkkaita värejä ja villejä designeja!

Klarna-kevätkampanja - maksuaikaa toukokuun alkuun!

Klarna-kevätkampanja

Viime vuoden loppupuolella tarjoamamme Klarna-joulukampanja oli kovasti tykätty, joten tarjoamme nyt kevätkuvaston myötä uuden kampanjan: EMP:n Klarna-kevätkampanjalla saat helmi- ja maaliskuussa tehdyille ostoksille maksuaikaa 4.5.2015 saakka 0% korolla. Ainoa kulu on 3,95 € aloitusmaksu per ostos.

Ilmainen vaihto-/palautusoikeus!

Haluamme vielä muistuttaa, että tuotteillamme on 30 päivän ilmainen vaihto- & palautusoikeus. Voit siis rauhassa sovittaa tuotteita kotona ja tarvittaessa vaihtaa/palauttaa niitä ilman kuluja ja ongelmia. Muistathan myös, että tilauksen noutamatta jättäminen EI ole sama asia kuin tilauksen palauttaminen. Mikäli päätät jättää tilauksesi noutamatta, tulee sinun ilmoittaa siitä meille etukäteen.

Mahtavia ostoshetkiä!

Kategoriat: MUSIIKKI Julius

Tagit: ilmainen palautus ilmainen toimitus ilmaiset kilpailut kevaetkuvasto kilpailu klarna kuvasto muoti rockhand vaatteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: