Creepy Halloween

Vaikka rakastan halloweenia, usein oman asun suunnitteleminen jää viime tippaan ja päädyn ihailemaan ennemmin muiden pukeutumista. Tänä vuonna saattaa käydä samalla tavalla, mutta lohduttaudun sillä, että yhteen asuun panostamisen sijaan fiilistelen naamiaismeininkiä ja kauhuestetiikkaa koko lokakuun! Haluan toivottaa hyvää halloween-kuukautta kaikille tällä creepyllä naamalla:

Kolmisilmäinen MRV toivottaa hyviä halloweeneja!

Piilolinssit halloweeniksi

Yksi syy tylsiin viime hetken asuihini on se, että havahdun halloweeniin aina liian myöhään. Nyt olen hyvissä ajoin tilannut EMP:ltä muutamat värilliset piilolinssit. Tämän postauksen kuvissa näette Wildcatin Blue Manson -linssit. Jos on vaikeuksia keksiä hyvää asua, suosittelen hankkimaan jotkut oudot piilolinssit. Niiden kanssa näyttää tosi friikiltä, vaikka olisi ihan perusarkivaatteet päällä. Tosin varoituksen sana: jos et ole tottunut piilolinssien käyttäjä, niiden asettamisessa saattaa mennä vähän aikaa. Nimim. puoli tuntia vessassa, yksi linssi silmässä ja koko silmämuna ihan verestävä.

Tilasin näiden sinisten lisäksi muitakin piilolinssejä, mutta kerron niistä lisää sitten myöhemmin. Tarkoituksena olisi järjestää kuvaukset siskojeni kanssa tämän kuun lopuilla. Halusin kuitenkin mainita linssit jo nyt, jotta te, armaat lukijat, muistatte tehdä halloween-hankinnat ajoissa!

I see you! Wildcatin Blue Manson -piilolinssit saavat silmät näyttämään friikeiltä. Feikkiseptum on myös Wildcatin.

Minulla ei tässä ole mitään erityistä asua, kunhan olen yleisesti creepy. Inspiroiduin tuosta kolmannesta silmästäni, joka on oikeasti Alchemy Gothicin Natural Magic: the Lore of the Forest -niminen riipus. Se näytti EMP:n kuvastossa niin erikoiselta, että minulle tuli pakottava tarve saada se. Onneksi, sillä nyt se on yksi lempikoruistani - tosi omituinen mutta ihan törkeän hieno ja hämmentää ihmisiä. Ainut miinus siinä on se, että se ei sovi ihan kaikkiin asuihin, vaan vaatii seurakseen aika yksinkertaiset vaatteet, sillä se on yksinäänkin jo aika show-stopper.

Meikin tein ihan fiilispohjalta. Siinä tärkeää on vahvat varjostukset ja korostukset sekä kasvojen muotojen korostaminen. Laitoin luomiväriä reippaasti silmien alle ja mustaa huulikiiltoa huulten keskelle. Ripsivärin jätin pois, mutta kulmista tein vahvat ja vähän paksummat kuin mitä ne oikeasti ovat. Viimeistelin meikin sipaisemalla hohtavaa hopeapigmenttiä luomiin ja muihin kohtiin, joita halusin korostaa. Halloweenina meikki saa olla vahva ja vaikka erottuakin.

Kas näin teet halloween-meikin! Helppoa, eikö?

Kun linssit olivat silmissä ja meikki valmis, laitoin hiukset pois tieltä, vedin hupun päähän ja kiinnitin kaulakorun roikkumaan hiuksiini. Luovuus on sallittua!

Witchcraft!

Olen aika tyytyväinen lopputulokseen! En ehkä pukeudu tällä samalla tavalla varsinaisena halloweenina, mutta toivottavasti tämä toimii teille inspiraationa. Hauskaa sitä ainakin oli tehdä! Harmi vain, että tällaisella meikillä ja lookilla ei saa liikkua joka päivä. Voi ihmisten ahdasmielisyyttä. No, onneksi tässä loka-marraskuussa järjestetään kaikenlaisia kivoja bileitä kauhu- ja naamiaisteemoilla.

Oletteko te jo suunnitelleet halloween-asunne? Onko antaa jotain vinkkejä niiden iänikuisten vampyyrien (vaikka Buffy the Vampire Slayerin Spike onkin kuuma!) tilalle?

EMP:n halloween-osiosta löytyy kaikkea kivaa maskeista sisustustuotteisiin, joten käykää tutustumassa.

Kategoriat: Ruki

Tagit: Alchemy Gothic halloween Meikki meikkivinkit piilolinssit tuotteet wildcat | Pysyvä linkki

Jaa tuote: