Hoodeilta sukujuhliin

It's Rukiii, Ruki from da hood!

Ruki's posse <3

Okei, real gangstat nirhaisivat minut, jos lukisivat internettiä. Pikkusiskoni saivat stailata minut oman makunsa mukaan ja tässä on tulos. Mitäs sanotte? Omasta mielestäni olen aika kovis. Tietenkin siskoni tulivat myös itse kuviin (sentään vain taustalle!), sillä mitä olisi gansta-Ruki ilman possea? Raptori kertoo:

Mutta onneksi on ryhmä aina takanain,

koska ilman ryhmää olisin mä kotipoika vain.

 

Miss Ruki Ver katselee sillan alta toiveikkaasti valoa kohti!

Kuten jo aiemmassa postauksessa kerroin, vaatteet on mun aatteet. Oloni tuli oikeasti aika gangstaiseksi nämä vaatteet päällä! Pääsimme siskojeni kanssa oikeaan tunnelmaan myös kuuntelemalla rankkoja biisejä, kuten tätä.

It's Ruki and Huskyyyy under a bridgeee in da hoods bitch!

Tyyliin kuuluu tuollainen hipsterimäisen ironisesti käytetty dorkalippis. Tämä minun käyttämäni lippis on pikkusiskoiltani lainassa, mutta EMP:ltä saa kaikenlaisia lippalakkeja. Biker-takkini selässä on Union Jack, ja olenkin takin esitellyt jo aikaisemmassa postauksessa PTFU-blogin puolella. EMP Black Premiumin shortsit puolestaan ovat superkuumat mutta kuitenkin katu-uskottavat. Ne ovat muuten päällä paljon naisellisemman näköiset kuin tuossa EMP:n tuotekuvassa, ihan vinkkinä. Käytin shortseja myös eräissä naamiaisissa, joissa esitin Lara Croftia. Siitä lisää myöhemmin ;)

Mitä tämä tarkoittaa: onko MRV:stä tullut supergangsta?

Kenkiä vaihtamalla sukujuhlakelpoiseksi!

Olen aivan rakastunut mintunvihreään, vaikka aina ennen inhosin kaikkia pastellisävyjä. Tämän lookin avainjuttu ovatkin nuo British Knightsin tennarit. Ne ovat aivan mahtavat ja maailman mukavimmat jalassa! En käytä enää mitään muuta koko kesänä, paitsi jos pitää mennä juhliin. Onneksi asuni on helposti muunneltavissa. Mintunvihreä teema jatkuu juhlissakin, sillä löysin ihan mahtavat musta-pinkki-mintunvihreät TUK:n sugarskull-korkkarit (kannattaa muuten tilata yhtä kokoa isommat kuin normaalisti, nämä ovat pientä kokoa). Suloisen makeat mutta kuolettavat! Vain kenkiä ja päähinettä vaihtamalla pääsinkin hoodeilta sukujuhlakelpoiseksi.

MRV on sukujuhlien kuningatar <3 Sori äiti!

Kesäisiin sukujuhliin ei tietenkään mennä lippis päässä, joten kruunasin itseni arvoisellani kruunulla. Style Queen -titteli sopiikin hyvin tällaiselle ihan mahtavalle tyylibloggaajalle. Huomaatteko, miten helppoa on lähteä sillan alta bilettämään? Mikset sinäkin kokeilisi, pultsari!

Style Queen Miss Ruki Ver

Tämä olkoon teille kaikille opetuksena siitä, että taustalla ei ole merkitystä: vaikka olisit vaikka Varissuon hoodeilta tai Jenny from the block, sinusta voi silti tulla kuningatar. Vaihda vain kenkiä. Niin yksinkertaista elämä on. Peace out.

Kategoriat: Ruki

Tagit: bikertakki British Knights kengaet korkokengaet lippalakki lippis shortsit tennarit TUK tuotteet Union Jack | Pysyvä linkki

Jaa tuote: