Krapula chic

Onko sinullekin käynyt joskus tällä tavalla?

Ei se mitään, niin käy joskus meille kaikille! Hauskimmatkin juhlat loppuvat aikanaan. Mutta älä enää kärvistele kotona krapulaisena, lähde näyttämään olotilasi ylpeästi muillekin! Esittelen teille täysin uudenlaisen tyylin tason ja ihan loistavan termin: krapula chic.

Krapulan syvin olemus

Jos et tiennyt, krapula on seurausta liiallisesta juomisesta. Se aiheuttaa fyysisten oireiden lisäksi joillakin myös henkisiä oireita. Wikipedia kertoo seuraavaa:

Fyysisten oireiden ohella voidaan tuntea "moraalista krapulaa", "morkkista" eli katumusta siitä, mitä tuli juopuneena tehtyä. Tutkimusten mukaan jatkuva ja runsas juominen johtaa masennukseen ja muihin mielenterveysongelmiin. Jatkuva alkoholin käyttö aiheuttaa masennusta mm. alentamalla aivojen serotoniini- ja dopamiinitasapainoa. Masennus ja morkkis aiheuttavat helposti taipumuksen krapularyyppyihin ja sitä kautta juomiskierteeseen.  

MRV lanseeraa uuden termin: krapula chic!

Ihan hirveää! Tällaista juomiskierrettä vastaan taistelkaamme kaikin keinoin. Itse en kauheasti kärsi krapulasta, sillä minua ei oikeastaan hävetä kauheasti asiat ja lisäksi tulen helposti humalaan - tämän vuoksi en juo isoja määriä. Mutta olen huomannut, että paras tapa välttää morkkis on nukkua samassa paikassa illanviettoporukan kesken. Sitten aamulla joutuu kohtaamaan toiset heti, eikä joudu yksin miettimään, mitä muut nyt ajattelevat ja onko joku loukkaantunut. Luultavasti jokainen kärvistelee kuitenkin ihan vaan omia touhujaan! Kukaan ei nähnyt, kun tanssit alasti pöydällä Macarenaa. Tai no joo, ehkä näki, mutta se oli kaikkien mielestä vain hauskaa. Ja jos ei ollut, so what? Seuraavana päivänä sille ainakin voi naureskella. Parhaita krapulapäiviä minulla on ollut tyttöjen laivareissuilla, kun olemme kaikki olleet ihan hysteerisiä ja nauraneet katketaksemme. Oikeastaan seuraava päivä on joskus kivempi kuin itse illanvietto.

Toinen hyvä keino taistella morkkista vastaan on hankkia jotain tekemistä. Paras tekeminen on jotakin hauskaa mutta vähän vaativaa - itse tykkään mennä vaikka uimaan tai kiertelemään kirppareita. Shoppailu antaa mielihyvää, jota alkoholi on aivoilta vienyt. Parasta on, jos tekemisen voi toteuttaa porukalla.

Tyylikkäänä liikenteessä

Tietenkin krapulaisenakin haluaa näyttää hyvältä. Ja joskus se onnistuu ihan suoraan sängystä nousemalla! Tukka on illan jäljiltä pöyhkeä ja täynnä hiuslakkaa, meikistä on jäänyt coolit suttusilmät ja posket vähän punoittavat. Väsynyt ihminen tarvitsee kuitenkin jonkunlaisen mukavan suoja-asun. Vaikka yleensä en pidäkään miesten paidoista, sillä ne eivät istu minulle, tämä Samuel L. Jacksonin naamalla varustettu Bad Motherfucker -paita (valitettavasti tuote on loppuunmyyty, mutta mikä tahansa Tarantino-paita käy) on kuin luotu krapulapäiviin: se on mukava, tilava ja karkottaa ärsyttävät mummot kauemmas.

MRV on bad motherfucker

Vähän awkward pose kirpparilla

Tukan voi vetäistä rennosti ylös tai jättää auki, kumpi nyt mukavammalta tuntuu. Mustat gogglesit ovat kuin luodut tähän tyyliin: ne päästävät todella vähän valoa läpi ja ovat samalla oudolla tavalla älyttömän makeat - eikä tarvitse meikata! Rakastan legginsejä, koska ne vaan ovat ihan supermukavat. Tässä jalassani on EMP Black Premiumin wannabe-nahkalegginsit. En kehdannut ihan pelkilllä legginseillä kulkea, joten vedin siihen päälle vielä ihan perussortsit.

Olen ehkä ihan hullu, mutta minulla on krapulapäivinä usein tosi viehättävä olo - ilman meikkiä ja ihan väsyneenä. En tiedä, mistä se johtuu. Tämä ei silti ole kenellekään kehotus ryhtyä juopottelemaan, ehei! Kohtuukäyttöä, ihmiset.

 

Kategoriat: Ruki

Tagit: emp black premium fanituotteet Goggles Tarantino tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: