Joulun upein nainen

Aah, taas koittaa aika joulun ja pikkujoulujen! Mikä ihana syy käyttäytyä kuin ääliö - ainakin Iltalehden mukaan. En itse ole törmännyt edes pikkujouluääliöintiin kuin ollessani baarissa töissä. Mutta tärkein asia tässä juhlakaudessa on tietysti se, että on itse mahdollisimman upeana. Myös kotoista joulua voi piristää laittautumalla oikein kauniiksi - joulusaunaa varten, you know. Nyt kerron teille, miten teistä jokaisesta tulee joulun upein leidi.

Rad, radder, MRV!

Tärkeimmät ensin: asenne ja hymy!

Tärkein asia missä (juhlissa) tahansa on tietenkin asenne. Kun lähtee bilettämään sillä fiiliksellä, että tänä iltana ei tuu pakkeja, illasta ei voi tulla muuta kuin mahtava. Tietenkin joskus tämä olo on vähän hukassa ja sitä pitää houkutella esiin. Yksi keino tähän on laittautua niin upeaksi kuin mahdollista. En tiedä, mistä tämä johtuu, mutta ehkä kyseessä on sama ilmiö kuin feikkinauramisessa: teeskennelty nauru aiheuttaa samoja asioita kehossa kuin oikeakin nauru. Tämä toimii myös, jos saat jonkun oikein huonon lahjan.

Hymyily liittyy kiinteästi asenteeseen. Kun olo on hyvä, se näkyy tietenkin naamasta. Hymyäkin voi houkutella esiin upealla meikillä. Kokeilin ystäväni äMMän kehoituksesta hombre-huulia ja ihastuin! Hombre-meikin voi toteuttaa millä tahansa väreillä, ja se näyttää hyvältä niin vakavien huulien kuin leveän hymynkin kanssa.

Tämä huulimeikki vain paranee hymyillessä

Haluatko sinäkin tällaiset huulet ilman duckfacea?

Omat huuleni ovat normaalistikin ihan hyvät, mutta tämän meikin kanssa ne näyttivät upeilta. Sain söpön suukkosuun ilman duckfacea, halleluja! Voitte kokeilla hombre-huulia myös kotona, näillä askelilla:

1. Rajaa huulet (minä rajasin mustalla). 2. Väritä huulten sisäosa eri värillä (minä väritin punaisella). 3. Häivytä värien raja. (4. Lisää huulikiiltoa/-punaa).

Itse käytin tässä ihan vain mustaa silmänrajauskynää, punaista huultenrajauskynää ja huulikiiltopaletistani mustaa ja punaista väriä. Jos haluat mattahuulet, älä lisää enää kiiltoa tai punaa vaan jätä huulet vaiheeseen kolme. Ammattilainen voisi neuvoa toisin, mutta toimii se näinkin!

Sitten juhla-asuun!

Olen ehkä vähän materialisti, mutta minut uusi mekko saa aina iloiseksi. Tämä smaragdinvihreä Voodoo Vixenin Emerald -mekko on kuin luotu talven synkkiin juhliin. Siinä on pitsiä, sopivasti väriä ja sopivasti dramatiikkaa. Ihan mieletön mekko siis!

Tämä mekko on kuin luotu talven juhliin, erityisesti pikkujouluihin!

Kun on löytänyt täydellisen mekon, voi miettiä asusteita. Korkokenkien käyttö juhlissa on itsestäänselvyys ainakin minulle, koska vaikka olenkin melko pitkä muutenkin, saan lisäsenteistä vielä lisäboostauksen hyvään fiilikseen. Ehkä se on se juovuttava vallantunne, kun pääsee näkemään muiden ihmisten päälaet, hilseet ja kaljut läiskät. Ehkä, en tiedä. Kotijouluun voi sitten vaihtaa korkkarit villasukkiin.

Löysin myös maailman parhaan asusteen ajatellen pikkujoulukourijoita, joihin jotkut ovat törmänneet. Tämä Cupcake Cultin Anarchy Heart -laukku on kuin luotu baarikäyttöön!

Tämä mahtava laukku toimii sekä asusteena että itsepuolustusvälineenä!

Älä siis enää kanna mukanasi pippurisumutetta - tässä on uusi itsepuolustusvälineesi. Laukku on kova, piikit ovat kätevästi vain toisella puolella laukkua ja sydän on suorastaan muotoiltu kädensijaksi. Mieheni sanoi, ettei minun kannattaisi mainita tästä ideasta valtavien väkivaltamellakoiden pelossa, mutta olen sitä mieltä, että itsepuolustus on sallittua. Tietenkään en kehota ketään väkivaltaan, eikä heti ole pakko tähdätä naamaan, mutta kyllähän nyt tappavan hyvännäköinen saa olla, ja jos bonuksena on turvallisempi olo, mikäs siinä. Luulen nimittäin, että pelkkä piikkilaukun olalla keikkuminen karkottaa ainakin osan törkimyksistä.

Anyway, näillä aseilla teistä jokaisesta tulee juhlien upein leidi! Pitäkää hauskaa ja olkaa turvassa, beibit <3 Tämä mekko ei ehdi kotiinne enää pikkujouluihin, mutta jouluun kyllä - sekä lahjaksi muille että itselle.

Kategoriat: Ruki

Tagit: Cupcake Cult joulu joulu 2014 Meikki meikkivinkit mekko Pikkujoulut tuotteet Voodoo Vixen | Pysyvä linkki

Jaa tuote: