Rock'n'roll children

Olenko jo kertonut, että kaiken muun ihana lisäksi olen maailman paras täti? No, jos en ole vielä, sallikaa minun kertoa: olen maailman paras täti. Huomasin tuossa vähän aikaa sitten, että EMP:ltä saa myös lastenvaatteita! Etsin tietysti heti kaikista cooleimmat ja tyylikkäimmät vaatekappaleet ja tilasin ne siskoni Siperianhuskyn tyttärille, Tähtitaivaalle ja Hopeajärvelle. Siskontyttöni ovat aikamoisia persoonia, ja minun mielestäni he ansaitsivat maailman rockeimmat takit korostamaan sisäistä mahtavuuttaan. Lisäksi tietenkin halusin hieman itsekkäästi, että kun he tulevat käymään luonani Turussa, kaikki ihastelevat meitä kolmea tyylitaituria, kun kävelemme kaduilla kuin kuningattaret konsanaan.

Rock-vaatteet lapsille

Olen sitä mieltä, että lapsia voisi pukea vähän mielikuvituksellisemmin kuin heitä nykyään puetaan. Kun me olimme Huskyn kanssa pieniä, äiti ompeli meille itse kaikenlaisia vaatteita. Vaatteissa oli usein häntiä ja korvia, kirkkaita värejä ja muita hauskuuksia. Minulla oli mm. napapaita ja lambadahame. Tietenkin äiti oli myös ommellut meille myös ysärin alun muotivaatteet eli mätsäävät seiloriasut.

Husky ja MRV - tyylikkäinä jo aikojen alusta

En ole hankkinut enkä aio hetkeen hankkiakaan omia lapsia, joten on kiva, kun saan pukea siskonlapsia. Lapsille sopii mielestäni tosi hyvin pienet versiot aikuisten vaatteista - ei tietenkään mitään epämukavia tai liian aikuismaisia vaatteita, mutta muuten. Olen nähnyt söpöjä kuvia fiftari- ja rock-tyyleistä muokattuina lapsille. Miksei pienten ihmisten vaatteissaan saisi näkyä heidän tai heidän vanhempiensa persoonallisuutta? Diokin oli selkeästi sitä mieltä, että rock'n'roll children oli hyvä juttu.

https://www.youtube.com/watch?v=zLd9VM4tc2Q

Tein takkeja tilatessani vain yhden virheen: kerroin niistä lapsille. Tietenkin Tähtitaivas halusi jatkuvasti katsella omaansa ja jouduin näyttämään kuvia kännykästäni viiden minuutin välein. Sain jopa piirrustuksen, jossa oli kuvattu minut tuomassa takkeja! Kun en heti takkien saavuttua päässyt kyläilemään Helsinkiin ja viemään niitä perille, sain monia Whatsapp-ääniviestejä takeista. Onneksi lopulta kuitenkin pääsin leikkimään Joulupukkia toukokuussa. Kerroin tytöille, että minun pitää ottaa heistä kuvia - he olivat tietenkin innoissaan. Siskoni Siperianhusky eli tyttöjen äiti on tehnyt mallinhommia, joten tytöt tiesivät jotakin alasta. He olivat todella innoissaan siitä, että he pääsivät kuvauksiin  - ihan niin kuin äiti!

Pardon my swag!

Swagging around

Tähtitaivaan (tummahiuksinen) takki on Six Bunnies Leo Pink ja Hopeajärven (vaaleatukkainen) puolestaan Six Bunnies Rollerskate. Tähtitaivas rakastaa leopardikuviota ja minusta on ihana hankkia hänelle sitä muun muassa siksi, että rakkaus täpliin yhdistää meitä. Hopeajärvi puolestaan on aika rankka pikku muija, joten hänen takkinsa on myös astetta rankempi - ei kuitenkaan liian rankka lapsille, sillä pääkallo on korvattu pupulla (tosin ilmeisesti kuolleella tai ainakin pökrännellä sellaisella) ja selässä lukee Troublemakers. Niin söpö!

Troublemakers!

Lapset ovat siitä hauskoja, että heidän persoonansa ovat näkyvillä jo hyvin pienestä asti - niitä pitää vain osata katsoa. Toisaalta pitää varoa, ettei jähmetä käsitystään lapsesta koskemaan vain sitä pientä osaa, jonka itse ymmärtää. Jos lapselle antaa liian ahtaan roolin, siitä saattaa aiheutua hänelle paineita. Esimerkiksi Hopeajärvi rakastaa dinoja, vihreitä vaatteita ja villiä menoa, mutta hän haluaa myös välillä kantaa käsilaukkua ja pukeutua kultaisiin sandaaleihin.

Niin tyylikkäät lapsoset!

Tytöt kysyivät, mihin kuvat menevät. Kerroin niiden menevän nettiin ja se sekoitti heidän mieliään sen verran, että he luulivat meidän olevan ajamassa nettiin kuvien ottamisen jälkeen. Korvasin pettymyksen jätskillä - Tähtitaivaalle vaaleanpunaista, koska prinsessat, ja Hopeajärvelle vihreää, koska dinosaurukset (räyrrrr). Tytöt ovat kuvauksista asti odottaneet tämän postauksen ilmestymistä innokkaasti, ja nyt minua jännittää enemmän kuin koskaan - toivottavasti kuvat kelpaavat pikku rock'n'roll children-malleilleni!

Kategoriat: Ruki

Tagit: baseball-takki lasten vaatteet rock Six Bunnies tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: