Syksyn lempparikorot, top 3

Mikään maailmassa ei ole niin inhottavaa kuin märkyys ja erityisesti märät jalat. Inhoan tämän takia muun muassa pyörällä töihin ajamista, sillä joko kastuu tai tulee hikiseksi eli kastuu siinäkin tapauksessa. Olen ääripäiden ihminen, joten poljen aina täysillä ja lopuksi joudun vielä kiipeämään kauhean määrän rappusia. Tähän en ole vielä keksinyt ratkaisua, mutta märistä jaloista en kyllä aio kärsiä, jos voin asiaan vaikuttaa. Kumpparit vedän esiin vasta kaatosateella, mutta pieneen kosteuteen ja märkään maahan toimivat ihan vaan korkokengät, jotka nostavat minut sekä lätäköiden että hiukan myös arjen yläpuolelle. Ainakin pari senttiä. Tässä tämän syksyn ehdottomat lempparikorot!

Platform ftw

90-luku on VIELÄKIN täällä

En haluaisi toistaa itseäni, mutta minkäs teet. Ysäri on nimittäin vieläkin täällä, ja sen kyllä huomaa esimerkiksi näistä kengistä. Platformia riittää jokaisessa mallissa, tavalla tai toisella. Älkää kuvitelko väärin, en valita. Rakastin ysärikenkiä ysärillä, ja rakastan niitä vieläkin. Pari vuotta sitten esittelin täälläkin kaapissa huolella säilyttämäni ja vaalimani 90-lukulaiset monsteri-platform-kenkäni, jotka tuntuivat vielä pari vuotta sitten liioittelulta. Eivätpä tunnu enää! Valintani tyylikkyydestä kertoo se, että 15-vuotias pikkusiskoni varasti nuo kenkäni ja käytti ne puhki, kirjaimellisesti.

Onneksi platform on nyt tullut takaisin, niin en joutunut hirttämään siskoani. Ensimmäiset syksyn lempparikorot ovatkin nuo ekassa kuvassa vähän jo näkyvät tolppakorot. Nämä varsikengät ovat Victoria-merkiltä, joka jostain syystä tuoksuttaa kenkänsä. Minä pidän tuoksusta, mutta se on melko voimakas, joten varoitan hajuyliherkkiä.

Nämä kengät tuoksuvat lapsuuden tuoksukumeilta ja ovat tolppakorkoiset, minkä lisäksi pieni platform mahdollistaa kuivat jalat - mitä muuta voi toivoa syyskengiltä?

Nämä ovat varmaan järkevimmät tämän postauksen kengistä, sillä kävely onnistuu lyhyehköllä tolppakorolla ja platformilla hyvin. Pohja on hyvin muotoiltu ja pitävä.

Seuraavat kengät ovat ehkä vähiten ysärit, vaikka kyllä niistäkin platformia ja ysärin saatananpalvontaestetiikkaa löytyy. Nämä Demonian kiilakorkokengät ovat olleet ehdottomat suosikkini jo keväästä asti, ja olenkin ne täällä esitellyt jo silloin. Olen käyttänyt niitä vähän liikaakin ja muu tyylini on saanut inspiraatiota niistä. Tosin nyt vasta syksyllä ne pääsevät arvoiseensa käyttöön, sillä nämä kengät suorastaan henkivät syksyä, synkkiä ilmoja, halloweenia ja noitien keskiyötä.

Demonia Poison 101 - nämä olen esitellytkin aiemmin <3

Kolmannet ovat taas sitten sitä klassikkoysäriä. Tämä itsensä toistaminen alkaa oikeastaan jo pelottaa, sillä ehkä ysärin pitkä voittokulku johtuu siitä, että enää ei keksitä mitään uutta. Hui! No, nämä tällaiset läskipohjakengät olivat oikein in silloin joskus niin Spice Girlsin fanien keskuudessa kuin alternative-tyyppienkin jaloissa. Tosin korot saattoivat olla jopa vaarallisen korkeita - muistan erään pojan, jolla oli 30-40 cm korkeat korot. Nämä Industrial Punk Mary Janet sen sijaan ovat siihen verrattuna maltilliset, vaikka kyllä näidenkin kanssa olen reippaasti yli 180 cm pitkä. Valitettavasti tämä malli on myyty loppuun, mutta sama malli on mm. näissä Demonian läskipohjakengissä ja vähän matalampana versiona klassisissa Creepers-kengissä (joista on tullut muuten tänä syksynä taas pari uutta mallia!).

Industrial Punk Mary Jane - nämä olen esitellyt jo mm. täällä

Näiden kenkien kanssa ei kyllä pieni sade tai kostea maa haittaa, sillä hyppelehdin lätäköiden yli kuivin jaloin ja hyvin mielin.

Lempparikorot ovat siitä ihania, että ne saavat olonkin jotenkin paremmaksi verrattuna siihen, että vetäisi jalkaan ne helpot vanhat lenkkarit tai muut. Hyvä fiilis on pienestä kiinni - joskus se on kivat kengät ja huulipuna, joskus työkaverin synttärikeksit kahvitauolla. Yritän pitää hyvää fiilistä yllä tällaisilla pienillä asioilla, ja toistaiseksi se on onnistunut karkottamaan pahimmat syysangstit. Tänäkin vuonna tavoitteeni on päästä ensin jouluun ja siitä sitten uusilla voimilla kevääseen!

Kategoriat: Ruki

Tagit: 90-luku demonia industrial punk kengaet kiilakorot korkokengaet mary jane syysvaatteet tolppakorot tuotteet victoria ysaeri | Pysyvä linkki

Jaa tuote: