Tule vain, talvi - olen valmiina!

Eihän se pimeä aika niin kauaa kestänytkään! Lumi tuli ja heti on paljon valoisampaa ja parempi fiilis. Koska olen positiivinen henkilö, kieltäydyn uskomasta, että lumi sulaa kohta pois ja sitten on taas mustaa. Nyt varustaudunkin talveen: ikävä kyllä unohdan aina autuaasti keväällä, että talvitakkini on menneen talven lumia. Siispä tilasin EMP:ltä uuden talvitakin ja Assassin's Creed -kaulahuivin - paitsi villaa, saan ylleni tyyliä ja persoonaa! Kun kaikki näkevät kadulla minut huiveineni ja olettavat minulla olevan mad Assassin's Creed -skillejä, kukaan ei uskalla alkaa ryttyillä.

Varustaudun lämpimästi talveen!

Täydellisen talvitakin metsästys

Minulla on ollut monta kertaa tämä sama ongelma. Etsin talvitakkia, mutta mikä tahansa ei tosiaan kelpaa. Joskus olen jäänyt jopa ilman kunnollista suojaa koko talveksi, koska en ole löytänyt tarpeeksi hyvää takkia, johon haluaisin euroni laittaa. Sitten ostan alennuksesta jonkun semimiellyttävän, koska sen saa halvalla. Harmi, että tämä tapahtuu usein joskus helmikuun lopulla enkä enää tarvitsisi edes takkia. Täydelliselle yksilölle on tietysti olemassa tarkat kriteerit. Sen pitää:

-olla lämmin, eli sisältää vähintään 50 % villaa (mieluiten enemmän) -olla kaunis -olla sopivan pituinen, jotta reiteni eivät värjäänny sinipunaisiksi -olla leveähelmainen, koska haluan käyttää sitä kellohameidenkin kanssa -olla suhteellisen edullinen (en halua maksaa merkistä vaan villasta) -olla tarpeeksi tilava rintamuksesta mutta vyötäröltä tarpeeksi tiukka

Luulisi, ettei näitä kriteerejä olisi vaikea täyttää, eikö vain? Mutta niin vain onkin. Tähän mennessä varmaan yksikään takkini ei ole täyttänyt kaikkia kriteerejä - olen aina joutunut tinkimään jostakin. Nyt uskallan kuitenkin toivoa, että olen löytänyt melkein täydellisen takin -  tässä EMP Gothicanan takissa täyttyvät kriteereistä 5,5.

Talvitakki saa istua vyötäröltä

Se on: -lämmin (85% villaa!) -kaunis -tismalleen sopivan pituinen: huomaatteko, miten kellohameeni helma vilkkuu hiukan? En näytä siis siltä, että olisin takin alla alasti -leveähelmainen -suhteellisen edullinen (89,99 e)

Viimeinen kohta täyttyy vain osittain: otin koon L, joten rintamuksesta tämä on sopiva, mutta vyötäröltä ihan hiukan liian iso. Onneksi selkäpuolella on vyö, jolla takkia saa hiukan kiristetyksi. Olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen takkiin! 5,5/6 on jo aika hyvä saavutus! Nyt selvittelen tämän talven, miten takki selviää. Pitkäikäisyys on tietysti myös tärkeää.

Assassin's Creed -kaulahuivi kruunaa kokonaisuuden!

Takin kaveriksi tilasin tosiaan Assassin's Creed -konsolipelin kaulahuivin. Tämä ei olekaan mikään turha fanituote: huivi sisältää 25% merinovillaa, 5% angoraa ja 5% kashmiria! Sen lisäksi, että se tuntuu taivaallisen pehmeältä ja lämpimältä, olen saanut mieheni vihreäksi kateudesta. Hän yrittää koko ajan varastaa huiviani! Mutta nopeilla ninjaliikkeilläni nappaan huivin takaisin. Nyt kun Assassin's Creed Rogue on tullut ulos, tässä on mielestäni oikein oiva lahjavinkki pelin fanittajien lähimmäisille. EMP:llä on pelin muutakin fanikamaa aina lakanoista jumppakasseihin asti.

Nyt minun pitää tunnustaa, että oikeastaan en edes pelaa tuota peliä, mutta minusta tämä huivi on vain niin supersiisti, että käytän sitä silti. Nopeimmat ehkä tajusivatkin tuosta ninjakommentistani. Poser.

Kategoriat: Ruki

Tagit: Assassin's Creed Gothicana by EMP talvi talvitakki talvivaatteet tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: