Vaihtoehtoinen tyyli kevään juhliin

Rakastan juhlia, koska silloin on sallitumpaa laittautua parhaimpiinsa. Arkena aina joku ihmettelee, mihin olen menossa, jos minulla on aamulla sopivasti aikaa ja inspiraatiota meikata. Juhlissa voi keskittyä ihailemaan muita ja loistamaan itsekin! Olen siinä mielessä juhlaetikettien kannalla, että kutsujaa ja tämän juhlapäivää pitää kunnioittaa arkea hienommalla pukeutumisella. Se, onko hame väärän värinen päiväjuhliin, on sitten mielestäni turhaa nipotusta. Juhla-asukin saa olla kantajansa näköinen, ja etenkin asusteissa voi tuoda esille omaa persoonaansa - vaihtoehtoinen tyyli toimii myös juhlissa!

Kevät alkoi!

Vaihtoehtoiset asusteet

Asusteet kannattaa tietysti valita niin oman tyylin kuin myös juhlan juhlavuuden mukaan. Minä olin viettämässä vappua, joten juhla ei ollut niin vakava - siksi asusteetkin ovat aika leikkisiä. Joudun tyytymään tällaisiin kansanjuhliin, koska tänä vuonna minua ei ole kutsuttu vielä yksiinkään ylioppilasjuhliin tai päättäjäisiin. Eka kerta pitkään aikaan!

Vappu-picnic Vartiovuorenmäellä on klassikko <3 Tänä vuonna ruoka oli vegaania.

Tummat asusteet kruunaavat muuten värikkään tyylin

Tämä Voodoo Vixenin Cherry -mekko (puolikello) on vaalea ja raikkaan värinen, minulla oli aluksi pieniä ongelmia sovittaa se hieman rankempaan, vihreään tukkaani. Jos hiukseni olisivat olleet normaalit ruskeat, olisin luultavasti laittanut kunnon kiharat, punaiset korkokengät ja klassisen fiftarimeikin. Tähän tukkatyyliin se ei olisi sopinut, joten keksin asustaa mekkoa mustilla asusteilla - väri ei välttämättä tulisi ekana mieleen punavalkoista mekkoa katsoessa. Bannedin Cat -laukku (kyllä, minä vannoutunut mäykkynainen menin hankkimaan tällaisen - ja tällä on korvissa kilisevät kulkuset, jotka ärsyttävät Sir Viliä suunnattomasti!) on sopivan hauska rentoihin juhliin, mutta ehkä häihin ottaisin astetta juhlavamman laukun.

Demonian kiilakorkoiset, industrial punk -kenkä Creepersien näköiset Creeper 302 -korkokengät ovat vähän samanhenkiset: kiilakorko toimii rennommissa juhlissa (etenkin, jos joutuu kävelemään!), mutta virallisempiin juhliin pukisin ehkä korkokengät tai ehkä ballerinatkin. Kengät ovat muuten yllättävän hyvät jalkaan, vaikka korko onkin melko jyrkkä. Tilasin koon isomman kuin normaalisti, ja se kannatti, sillä istuvuus on aika niukka.

Valmiina onnittelemaan!

Mustat asusteet toimivat hyvin myös vaalean kirsikkamekon kanssa, kun tyyliä jatkaa johdonmukaisesti myös meikissä ja koruissa - vaihtoehtoinen tyyli on niissäkin avainsana. Kaulaani laitoin ehkä astetta raskaamman mutta silti juhlallisesti koristellun Alchemy Gothicin kaulakorun, jossa on sotilaallisen yksisarvisen luuranko. Sellaista ei kuulkaas joka juhlissa näe! Kauempaa se näyttää vähän medaljongilta, joten mummot ja papat eivät pelästy.

Tällä kertaa jätin silmät melko vaaleiksi ja satsasin huuliin. Testasin niihin Manic Panicin mustan Raven-huulipunan. Manic Panicin tuotteet ovat vegaaneja ja eläimillä testaamattomia, joten siitä plussaa. Punaa sai lisätä pari kerrosta, mutta väri tarttui lopulta hyvin ja pysyikin kivasti. Ainoa ongelma oli punan lisääminen huulten sisäreunalle, mutta kyllä se sinnekin parin vedon jälkeen asettui. Syömisen jälkeen punaa piti lisätä. Tässä kuvassa olen lisännyt mustan huulipunan päälle kultaista luomiväriä, samaa, jota minulla on silmissäni. Huulipuna+luomiväri-kombo toimi ja pysyi myös ihmeellisen hyvin!

Goldie Lux

Jos siis vaihtoehtoinen tyyli on lähellä sydäntäsi, älä pukeudu muulla tavalla juhlissakaan - tai varsinkaan niissä. Juhlava voi olla myös vähän raskaammin tai vaikka teknommin. Kaikista tyyleistä saa muokattua juhlakelpoisia! Ihania kevään juhlia toivottelee,

Kategoriat: Ruki

Tagit: Alchemy Gothic asusteet banned demonia juhlatyylit kaulakoru kellomekko kengaet kiilakorot kosmetiikka laukku Manic Panic Meikki meikkivinkit tuotteet Voodoo Vixen | Pysyvä linkki

Jaa tuote: