Miehet

Poimi suosikkifarkkusi nyt

EMP Jeans

Skinny Jeans

Miesten skinny-farkut ovat tyköistuvat ja muotoja mukailevat. Takuulla upean näköiset! Skinny-farkuissa on miellyttävä vyötärökorkeus, minkä ansiosta farkut ovat todella mukavat pitää. Lahkeet ja lahkeen suu ovat saman levyiset.

Slim Fit

Slim-fit-farkut ovat saatavana normaalilla vyötärökorkeudella (medium). Farkut ovat V-malliset, eli reisien kohdalla on hieman enemmän tilaa ja leikkaus kapenee lahkeita kohden. Slim-fit-farkut ovat vain hieman Skinny-farkkuja väljemmät.

Straight Fit

Straight-Fit-farkut ovat klassinen malli suoralla, sopivan rennolla leikkauksella. Jos haluat rennot, tyylikkäät ja mukavat farkut, tässä ne ovat! Mukava, normaali vyötärökorkeus (medium) ja suora leikkaus. Täydellistä!

Boot Cut

Kaikki näyttävät upeilta näissä farkuissa! Väljä leikkaus reisien kohdalta, täydellinen isommille miehille! Lahkeet ovat hieman leveämmät, jättäen tilaa bootseille - siitä nimi "Boot Cut". Nerokas leikkaus vie huomion pois reisistä antaen vaikutelmat todella pitkistä jaloista! Saatavana normaalilla vyötärökorkeudella (medium).

Tapered

Tapered-farkuissa yhdistyy nerokkaasti leveä ja tiukka leikkaus. Reisien kohdalla on sopivasti tilaa mukavaan istuvuuteen. Tilava leikkaus mahdollistaa haluttaessa vyötärön pitämisen tavallista korkeammalla. Lahkeista leikkaus on tiukempi, mikä antaa housuille upean ulkonäön! Saatavana normaalilla vyötärkorkeudella (medium).

Loose Fit

Etkö pidä liian kireistä housuista? Siinä tapauksessa Loose Fit -farkut sopivat sinulle täydellisesti! Rennot ja uskomattoman mukavat. Suora, leveä leikkaus tarjoaa jaloille runsaasti tilaa! Yhtä leveät reisistä ja lahkeista, joten isommatkin jalat näyttävät hoikemmilta. - Saatavana normaalilla vyötärökorkeudella (medium). Näyttävät upeilta ja ovat miellyttävät pitää.

Jeans

  Nick Jared / Lemmy Vince Pete Johnny Marc
Oikea leikkaus Skinny Slim Tapered Straight Boot Cut Loose
Vyötärökorkeus Medium Rise Medium Rise Medium Rise Medium Rise Medium Rise Medium Rise
Reisi Erittin tiukka leikkaus Pieni leikkaus Mukava leikkaus Mukava leikkaus Mukava leikkaus Mukava leikkaus
Jalan leveys Erittäin tiukat Tiukat Tiukat Normaali Boot Cut Leveä malli