Naiset

Poimi suosikkifarkkusi nyt

EMP Jeans

Skinny Jeans

Naisten Skinny-farkut myötäilevät muotojasi täydellisesti ja istuvat kuin toinen iho. Saatavana matalana hipster-mallina (low rise) ja normaalilla vyötärökorkeudella (medium). Lahkeiden leikkaus on tiukka, joten voit käyttää näitä housuja bootsien sisään laitettuna. Nämä farkut eivät näytä upealta ainoastaan bootsien kera, vaan toimivat hyvin myös korkokenkien, tennareiden tai lenkkikenkien kanssa!

Slim Fit

Slim Fit -farkut ovat todella kuuma näky! Ne istuvat kohtalaisen tiukasti ylhäältä, mutta ovat kuitenkin V-malliset, eli reisien kohdalla on hieman enemmän tilaa ja leikkaus kapenee lahkeita kohden. Slim Fit -farkut ovat saatavana matalana hipster-mallina (low rise) ja mukavammin istuvalla, normaalilla vyötärökorkeudella (medium)

Straight Fit

Straight-Fit-farkut ovat loistava valinta kaikille mukavia farkkuja etsiville. Suora, sopivasti rento leikkaus tekevät näistä farkuista täydelliset joka päiväiseen käyttöön. Rennot ja hyvännäköiset, saatavana matalana hipster-mallina (low rise) ja mukavammin istuvalla, normaalilla vyötärökorkeudella (medium).

Boot Cut

Klassinen ja seksikäs! Boot Cut -farkut, jotka tunnetaan myös nimellä Flare, ovat tiukat reisistä ja polvista, mutta levenevät kevyesti pohkeesta ja lahkeesta. Moderni leikkaus, joka sopii kaikille vartalomalleille. Lahkeet ovat hieman leveämmät, jättäen tilaa bootseille - siitä nimi "Boot Cut". Kun yhdistät kokonaisuuteen korkea korkoiset kengät, näyttävät jalkasi pidemmiltä ja hoikemmilta! Saatavana matalana hipster-mallina (low rise) ja mukavammin istuvalla, normaalilla vyötärökorkeudella (medium)

XtraBoot Cut

Onko XtraBoot Cut sinulle tuttu? Housut, jotka ovat reisistä ja polvista tiukat, ja lahkeista levenevät? Tämä on periaatteessa päivitetty versio tyylikkäästä boot cut -mallista. Näissä housuissa ei ole unohdettu myöskään nykyaikaisuutta, vaan se on lähinnä määritelty uudelleen. Erityisen leveissä lahkeissa on tarpeeksi tilaa bootseille – siitä nimi XtraBoot Cut. Nämä leveälahkeiset housut sopivat kaikille vartalotyypeille. Voit esimerkiksi yhdistää niihin korkeat korot, jolloin saat jalkasi näyttämään pidemmiltä ja kapeammilta. Seksikäs ulkonäkö on taattu näillä housuilla! EMP tarjoaa XtraBoot Cut -version matalina housuina, jotka varmistavat myös kiinteän takamuksen!

XtremeBoot Cut

Eikö XtraBoot Cut riitä sinulle? Siinä tapauksessa XtremeBoot Cut saattaa olla juuri oikea malli! Myös siinä on leveät lahkeet, mutta tyyli on aivan extreme. Aivan kuten XtraBoot Cut, myös tämä malli on polvista ja reisistä tyköistuva ja levenee voimakkaasti polvien alapuolelta. Tämä on tyypillistä boot cut -housuille, joiden kanssa voit käyttää myös suuria ja leveitä varsikenkiä vaivatta lahkeiden alla. Nämä leveälahkeiset housut sopivat myös kaikille vartalotyypeille. Voit esimerkiksi yhdistää niihin korkeat korot, jolloin saat jalkasi näyttämään pidemmiltä ja kapeammilta. Jos haluat olla tosi seksikäs ja näyttävä, XtremeBoot Cut on paras valinta! EMP tarjoaa tämän mallin matalina housuina, jotka todella korostavat muotojasi.

Black Premium Denim Jeans

Megan Skarlett Kim Grace Nicki Jil
Oikea leikkaus Skinny Slim Straight Boot Cut XtraBoot Cut XtremeBoot Cut
Vyötärökorkeus Low Rise Low Rise
Medium Rise
High Rise
Low Rise
Medium Rise
Low Rise
Medium Rise
Low Rise Low Rise
Reisi Erittin tiukka leikkaus Pieni leikkaus Mukava leikkaus Pieni leikkaus Pieni leikkaus Pieni leikkaus
Polvi Erittäin tiukat Tiukat Mukava Tiukat Tiukat Tiukat
Jalan leveys Erittäin tiukat Tiukat Normaali Boot cut XtraBoot Cut XtremeBoot Cut