Muokkaa MRV lämpimään - kilpailu!

MRV on pukeutunut tropiikkia varten, mutta kurja Suomen kesä aiheutti hänelle jälleen pettymyksen! Seksihelteistä ei ole tietoakaan eikä aurinkoakaan näy. Onneksi sinä voit auttaa! Osallistu mahtavaan kesäkisaan ja pura samalla omakin katkeruutesi kylmää kesää kohtaan. Näytä maailmalle Mad Paint Skillisi. Tehtävä on seuraavanlainen: muokkaa kuvaa ja siirrä Miss Ruki Ver (ja vaikka itsesikin samalla, jos oikein ketuttaa) johonkin itse valitemaasi miljööseen (toivottavasti lämpimään) ja voita EMP:n 50 euron lahjakortti!

Muokkaa Ruki johonkin lämpimään ja voita 50 euron EMP:n lahjakortti! Uikkari: Pussy Deluxe Dottie.

Voit muokata MRV:n ihanan lämpimään tropiikkiin tai tiki-baariin tai biitsille... Tykkään myös samppanjasta, hedelmistä ja uimisesta. Tein itse tällaisen muokkauksen huimilla painttitaidoillani, mutta sinä voit käyttää vähän enemmän mielikuvitusta:

It's tiki time!

Osallistu kilpailuun helposti: voit postata kuvan joko PTFU:n FB-seinälle tai laittaa sen sähköpostilla osoitteeseen pinthefup@gmail.com. Tässä kisassa ei kilpailla parhaista taidoista, vaan mielikuvituksesta. Osallistua saa 2.8.2015 asti!

Maailmanympärysmatkaa odottaen ja bukkake-kuvia peläten,

Kategoriat: Ruki

Tagit: ilmaiset kilpailut kilpailu kisa pussy deluxe tuotteet Uikkarit Uimapuku | Pysyvä linkki

Jaa tuote: