Ah, ihana arki!

Maastokuvio on kivaa pienissä määrin - näin et näytä uusnatsilta.

Ah, olenko jo hehkuttanut syksyä ja arkea? Minulle arki on kivaa vaihtelua kesän rytmittömyyden jälkeen. Arki tuo mukanaan kuitenkin pukeutumisongelmia: mitä teen, kun joka päivä en ehdi miettimään mekkoihin asusteita? Vastaus on helposti yhdisteltävät perusvaatteet. Perusvaatteita tarvitaan aina. Jokaisen kaapissa pitäisi olla ainakin mustat farkut, perustoppeja ja rento, napitettava paita. EMP:n uusi tuotemerkki Red by EMP tarjoaa kevyesti rockhenkisiä vaatteita arkeen. Merkki tarjoaa perusvaatteita kaikille, ja erityisesti niille, jotka haluavat arkeensa rokkia alleviivaamatta sitä. Valitsin muutamia vaatteita Redin tarjonnasta ja puin ne omaan tyyliini sopivaksi. 

Maastokuvioinen boobietoppi. Näitä bandeau-toppeja eli lyhyitä tuubitoppeja eli boobietoppeja tarvitaan aina: liian avaran kaula-aukon kanssa, selästä avoimen mekon kanssa peittämään rintsikoita, kyljestä avoimien toppien kanssa, neuleen alle... Minulla on toppeja paljettisena versiona, ihan perusmustana ja mustalla pitsillä. Nyt valkkasin maastokuviollisen boobietopin, koska juuri näin pienenä määränä maastokuosi on vielä hyvän maun mukaista Hienon Leidinkin päällä. Red tarjoaa toppeja kuitenkin vaikka missä väreissä, joten valitse omaa silmääsi miellyttävä vaihtoehto. Ruutupusero. Olen himoinnut tällaista jo pitemmän aikaa, mutta en ole löytänyt sopivan väristä. Tämä sininen on kuin minua varten tehty! Pusero on muutenkin niin mukava, että olen pukenut sen päälleni viime viikon aikana ainakin neljästi. Se sopii aukinaisena t-paidan päälle ja ihan vaan napitettuna mekon tai housujen kanssa.

Olen ihan kuin Risto Reipas länkkärinä

Punainen pallotoppi. Näitäkin toppeja on ihan kaikissa väreissä, kuoseissa ja erilaisilla leikkauksilla. Kaipasin syksyyni jotain kirkkaanpunaista, joten valitsin tämän punaisen topin mustilla palloilla. Olen huomannut, että viime aikoina olen käyttänyt paljon kaikkea punaista ja niin tätä toppiakin. Se sopii kaiken kanssa ja tuo väriä asuun, vaikka sen helma vain vähän vilkkuisikin neuleen tai takin alta. Lisäksi se sopii hirveän hyvin yhteen piponi kanssa, jota mieheni pilkkaa hipsteripipoksi mutta josta itse tykkään tosi paljon.

Edellisestä kuvasta päästäänkin sitten hyvin seuraavaan vaatteeseen, joka on musta syystakki. Tässä takissa on vähän kuin huppari ja farkkutakki yhdistettynä! Takki on perusvaate, jonka kanssa voi pukea melkein mitä vaan. Tykkään takista mustanakin, mutta ajattelin lisätä siihen ehkä pari kangasmerkkiä. Minulla on valmiina selkälippu, jonka voisin ehkä takkiin laittaa ja tuoda siihen vähän trash-henkeä. Tai sitten pysyn yksinkertaisuudessa ja lisään hihoihin pääskyset. Saa nähdä! Teen tänne blogiin sitten asiasta luonnollisesti postauksen :) Tämä nimenomainen takki on valitettavasti loppuunmyyty, mutta syystakkeja on Redillä ja muuallakin EMP:n valikoimissa vaikka millä mitalla.

Syystakissa pitää olla huppu!

Tässä olivat minun valintani! Kuten sanottua, perusvaatteille on aina tarvetta. Niitä on helppo yhdistellä, eikä villeihin kuoseihin ei kannata pukeutua päästä varpaisiin. Kiva erikoisuus hukkuu, jos päällä ei ole mitään muuta kuin kivaa ja erikoista. Mitäs te tykkäsitte?

 

Kategoriat: Ruki

Tagit: arki bandeau-toppi RED by EMP takki tuotteet | Pysyvä linkki

Jaa tuote: