Ei Chanel 5 vaan Too Fast

Rakkaat lukijat, tiedän, että haluaisitte kuvitella minun nukkuvan glamoröösisti Marilynin tapaan vain ripauksessa Chanel 5 -hajuvettä. Ikävä kyllä minun pitää puhkaista kuplanne. En ole ikinä tykännyt sensuelleista satiiniasuista tai pitsimekoista yöasuina. Ensinnäkin ne ovat todella epämukavia. Ymmärrän kyllä sen, että jonkun mielestä ne ovat seksikkäitä ja siksi niitä käytetään, mutta minussa ne eivät aiheuta mitään sellaisia värinöitä. Tykkään nukkua ohueksi hiutuneissa T-paidoissa ja niissä on minusta omaa seksikkyyttään - vaikka tietystikään melkein kukaan ei ole samaa mieltä kanssani. Ikävä kyllä suurin osa hiutuneista paidoistani on jo liiankin hiutuneita eli suoraan sanottuna niissä on isoja reikiä. En siis kehtaa käyttää niitä, kun meillä on vieraita tai kun olen itse jossain kyläilemässä. Minun oli korkea aika hankkia kunnollinen, edustuskelpoinen yöasu, sanovat läheiseni. He myös väittivät, että he ovat huolissaan minusta ja että minulla on paha yöasuongelma.

Siispä aloin miettiä, minkälainen yöpuku minulle sopisi. Ei siis mitään reikaistä tai hiutunutta  - vaikka saanen huomauttaa, että hiutuneisuus on kovan työn takana. Se ei vaan tapahdu, vana vaatteelle pitää antaa aikaa ja rakkautta. Asussa piti olla minun tyyliäni, joustava kangas ja kiva kuosi. Kaksiosaisuus plussaa, sillä sitten asua voi muokata lämpötilan ja tilanteen mukaan. Onneksi EMP:llä on kaikenlaisia söpöjä kaksiosaisia yöpukuja Nintendo-teemasta The Nightmare Before Christmasiin. Päädyin kuitenkin old school tattoo -henkiseen, Too Fast Camille -meriseikkailupyjamaan. Kammoan jostakin syystä merta, suuria vesimassoja ja jättimäisiä valaita, mutta ehkä juuri siksi laiva ja merihirviöt yöasussa houkuttelivatkin. Näin pääsen voittaamaan suurimmat pelkoni ja painajaiseni! Tässä yöasussa ei nimittäin nähdä nössöunia.

Tykkään siitä, että yöasussakin näkyy sen käyttäjän persoonallisuus - vietämme kuitenkin kolmasosan elämästämme nukkuen. Miksi siis tehdä se tylsästi vaatteissa, jotka eivät sovi kantajalleen? Jos tykkäät nukkua satiinissa tai pitsissä, nuku, vaikka nukkuisitkin yksin. Tai jos se Chanel 5 tai Marimekko-kaapu on sinua, käytä niitä. Pyjaman valitsemiseen saa kuluttaa aikaa, sillä se on tärkeä homma.

Pyjama on myös perinteisesti hyviä lahjaidea, sillä siinä ei tarvitse tietää lahjottavan tarkkaa kokoa. On vaan hyvä, jos asu on vähän liian iso. Asun materiaali ja peittävyys kannattaa kuitenkin miettiä tarkkaan käyttäjän mukaan: itse en halunnut ihan pieniä shortseja, koska ne ovat puutalossa aika kylmät, ja täyspitkät housut tai hihat taas tuntuvat minusta ahdistavilta nukkuessa. Näiden housujen pohkeeseen ulottuva capri-mitta on juuri sopiva sekä nukkumiseen että aamupalalle ihmisten seuraan. Liian kylminä aamuina tähän on helppo heittää päälle aamutakki ja jalkoihin pehmeät villasukat.

Nyt yökyläilevät ystäväni voivat huokaista helpotuksesta, kun en enää vilauttele liikoja aamulla tai illalla. Vaikka onhan tässäkin asussa strategisesti sijoitettu kurkistusaukko! Kiitos Too Fast, että yövaatetit minutkin kunnolla.

Kategoriat: Ruki

Tagit: pyjama too fast tuotteet yoeasu | Pysyvä linkki

Jaa tuote: