MRV lämpimään -kilpailun voittaja!

Pappadapapapapaaa! Nyt on koittanut kylmän kesän kohokohta, hetki jota olette kaikki odottaneet: Muokkaa MRV lämpimään -kilpailun voittaja julkistetaan! Kilpailu päättyi eilen, ja siihen osallistui toinen toistaan hauskempia ja nerokkaampia kuvia. Ideana oli muokata minut johonkin lämpimään, pois Suomen kalseasta kesästä. Kyllä pääsinkin aika kuumiin paikkoihin! Voittajan valinta oli vaikeaa, mutta raati (minä ja siskoni Husky) päätyi valitsemaan voittajakuvan seuraavin perustein:
  • Idea oli hauska ja toteutus hyvä
  • Paikka on kieltämättä äärimmäisen kuuma, ellei jopa universumin kuumin
  • -Saatesanojen sanaleikki oli hauska (Neiti Ruki Ver ja Herra Luci Fer)
  • -MRV:n ristiriita ympäristön kanssa yllättää ja naurattaa

Voittajakuvasta kiitos Jyrkille! Hän päätti suoraan laittaa neiti Ruki Verin yhteen herra Luci Ferin kanssa, nauttimaan Manalan lämmöstä :)

Jyrki voitti tällä mestariteoksellaan EMP:n 50 euron lahjakortin. Mutta kuten sanottu, hyviä osallistujia oli paljon. Heidän mahtavia hengentuotteitaan ei voinut jättää palkitsematta! Siksipä lohdutuspalkinnoksi kärkikahinoihin päässeet kilpailijat saavat ilmaiset postikulut tilaukseensa EMP:ltä. Kiitos kaikista kuvista, nämä olivat ihan mahtavia!

MRV tuplavesien äärellä ihanassa mäykkyseurassa, saunassa, tulivuorella ja noitaroviolla! Kuvista kiitokset Minnalle, Laurille, Henrille ja Markulle!

Erityisen iloinen olin siitä, että moni teistä ihanista lukijoista päätti laittaa kaverikseni mäykyn. Seuraava kuva oli myös aivan ihana, koska siinä on selkeästi vähän anarkiaa kilpailua kohtaan - minua ei muokattukaan muualle vaan piirrettiin. Niin ihana!

MRV lämpimässä! Kiitos kuvasta, Anniina!

MRV Carmen Mirandana olisi voittanut kisan, jos kyse olisi pelkästään ollut visuaalisuudesta. Raati oli kuitenkin sitä mieltä, että arvioinnissia piti ottaa mukaan myös huumorifaktori.

Kiitos ihanasta kuvasta Hillalle!

MRV pääsi myös aika kuumaan seuraan.

MRV kuumassa seurassa. Kuvasta kiitos nimimerkille Apina.

Kuumasta seurasta legendaariseen seuraan! Ympäristö hoitaa kuumuuspuolen (ja olen avaruudessa, koska olen out of this world!):

No nyt on legendaarista! Tiesittekö Rukin todistaneen tätäkin hetkeä? Kuvasta kiitos Annikalle!

Seuraava kuva ei ehkä näytä niin kuumalta, mutta paikat ovat kyllä kuumat, sillä MRV on joutumassa japaninmakakien ruoaksi. Nämä saatesanat saivat tuomarit puolelleen ja melkein julistamaan kuvan voittajaksi:

  "Pin The Fuck Ups on tunnettu ympäri maailmaa maailman parhaana blogina. Niinpä Jigokudanin kuumalla lähteellä Naganossa chillaavat japaninmakakit tilasivat Miss Ruki Ver -oyakodonburin lounaakseen. Ryusen ihailee saamaansa annosta, ja suunnittelee Instagramin ‪#‎foodporn‬ -häshtägin täyttämistä. Ibukia ärsyttää Ryusenin jatkuva kännykän räplääminen. Miss Ruki Ver ihailee Japanin talvea ja on taatusti lämpimässä paikassa. Höyryävä lähde ja japaninmakakien kuumat kidat odottavat."

Ai ai! Katariinan kuvassa Ruki on päätynyt Japaniin ja japaninmakakien ruoaksi! "

Nuoleminen kannattaa aina! <3 Seuraava kuva nauratti yksinkertaisella mutta juuri siksi niin hauskalla ideallaan.

Nerokkaasta kuvasta kiitos Suville!

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä lievästi surrealistinen väripläjäys, jossa on hienosti käytetty kollaasitekniikkaa:

Kuvasta kiitos Verieanalle! Ainutlaatuista uintiseuraa.

Ikävä vaan, että minun unohtui kertoa yksi pahimmista peloistani: merihirviöt! Muuten vimppa kuva näyttää aika houkuttelevalta.

Kiitos todella paljon upeista kuvista! Teillä oli ihan mielettömiä ideoita ja vielä hauskempia toteutuksia. Pitää järkätä uudestaankin joku tällainen kisa, jossa osallistutaan henkilökohtaisemmalla panoksella kuin vain ilmoittamalla nimi kommenttilootaan. Tätä oli hauska tuomaroida, vaikka harmittaakin, ettei kaikille voi antaa pääpalkintoa.

ps. MRV:n itse muokkaaman kuvan taustan tekijänoikeuksista oli joku kysellyt EMP:n Facebook-sivulla. Kuva oli käyttöoikeuksiltaan vapaa uudelleenkäyttöön, joten huoli oli turha! Kisaan lähetetyistä kuvista puolestaan vastaa jokainen kisaaja itse.

Kategoriat: Ruki

Tagit: kilpailu kilpailun voittaja pussy deluxe tuotteet Uimapuku | Pysyvä linkki

Jaa tuote: