Sinustako tyyli-idoli 10/2014?

Oletko sinä tyyli-idoli?

Kaikkihan tietävät, että minä, Miss Ruki Ver, olen tyylikkäin päällä maan ja Suomen kuningatar. Ennen kuin ryhdytte nillittämään että kuka sen on päättänyt ja muuta sontaa, katsokaapas tuo kuva tuosta alhaalta. Kyllä, minulla on kruunu ja kyllä, kruunasin itse itseni, kun kerran odottelu ei tuottanut tulosta. Vaatimattomuudella ei saa sitten mitään, sanokaa minun sanoneen. Kruunu tekee nimityksen viralliseksi ja nyt kun olen tämän armoitetun Style Queenin arvonimen saanut, jaan glooriaa muillekin. Aloitan täällä EMP:n blogissa kilpailun, jossa valitsen voittajaksi joka kuukausi jonkun onnekkaan tyylitaiturin. Voittaja esitellään blogissa, hän saa mainetta, kunniaa sekä tietenkin 100 euron lahjakortin EMP:lle!

Kuukauden tyyli-idoli

Kruunattu kuningatar!

Kilpailun säännöt ovat helpot. Kisaan osallistutaan omalla kuvalla ja muutaman virkkeen luonnehdinnalla omasta tyylistä. Osallistua voit kolmessa paikkaa: kommentoimalla tähän blogipostaukseen (tässä tapauksessa kuva pitää lähettää sähköpostitse), tägäämällä EMP omaan Instagram-kuvaasi (@empfi) tai kommentoimalla EMP:n Facebook-postaukseen. Jos et itse halua osallistua, mutta tunnet sopivan kaverin, vinkkaa hänelle kisasta esimerkiksi tägäämällä hänet Instagramissa tai Facebookissa.

Valitsen joka kuukausi voittajan osallistujien keskuudesta ja haastattelen häntä blogiin. Voittaja pääsee kertomaan itsestään ja tyylistään ja inspiroimaan lukijoita. Voittaja lähettää itsestään muutaman kuvan, jotka sitten julkaistaan blogissa, joten tekijänoikeuksien pitää olla kunnossa. Kilpailijat vastaavat lähettämästään materiaalista. Etsin mahdollisimman monenlaisia henkilöitä! Tavoitteena olisi löytää joka kuukausi eri tyyliä edustavia tyyppejä, EMP:llä kun on vaatteita vähän joka lähtöön. Unelmieni tyyli-idoli olisi oman tiensä kulkija, tyylikäs ja alternative-henkinen, ei välttämättä alleviivaavalla tavalla vaan niin, että hän viihtyy omissa vaatteissaan (ja nahoissaan).

MRV- Mikä verraton tyylitaituri!

Kisaa tai itseään ei pidä ottaa liian vakavasti. Mielestäni huumori kuuluu jokaiseen elämänalueeseen ja niin myös tähän kisaan. Siispä kaikenlaiset ihmiset, miehet ja naiset, mukaan vaan! Odotan innolla hakemuksianne. Aikaa osallistua on 20.10. asti ja voittaja julkaistaan piakkoin aikarajan umpeuduttua. Muistakaa kuitenkin, että uusia hakemuksia otetaan vastaan aina seuraavan kuun alusta alkaen!

Kategoriat: Ruki

Tagit: kilpailu tuotteet tyyli tyyli-idoli | Pysyvä linkki

Jaa tuote: